Miličina priča o krađi bebe POTRESLA JE SRBIJU: Sada su isplivali JOŠ NEVEROVATNIJI DETALJI: Da li je ovo PREOKRET koji niko nije očekivao?

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Porodilja Milica Pendić (25) iz Vrnčana kod Gornjeg Milanovca sada tvrdi da je presretnuta i napadnuta u četvrtak ujutru, u krugu Kliničkog centra Srbije, i da joj je napadač navodno pretio najgorim.

Na lice mesta odmah su stigli Hitna pomoć i policija, koja je obavila uviđaj.

Prvi rezultati istrage, međutim, pokazuju da bi njena prijava mogla biti lažna. Nezvanično, saznaje se da kamere sa obližnje zgrade nisu zabeležile događaj koji je Milica opisala policajcima.

Takođe, navodno, ova žena od ranije je poznata policiji upravo po lažnom prijavljivanju događaja. Prošle godine protiv nje je podneta i krivična prijava za lažno prijavljivanje.

Nove okolnosti bacaju senku na slučaj zbog koga je dospela u medije – kada je tvrdila da su socijalni i zdravstveni radnici u sprezi pokušali da joj ukradu dete.

Prema njenim tvrdnjama, beba joj je tipovana za krađu još dok je bila u drugom stanju. Tvrdila je da su pojedini socijalni radnici u Gornjem Milanovcu prema njoj nezakonito postupali zahtevajući da im dostavlja izveštaje posle svakog ginekološkog pregleda.

Optuživala je i lekare Kliničkog centra u Kragujevcu da su joj pet dana zabranjivali da vidi dete. Mališan je zbog zdravstvenih problema prebačen u Dečju kliniku u Tiršovoj, gde i Milica boravi sa njim. Pomoć je zatražila od Radiše Pavlovića, predsednika Komisije za istraživanje slučajeva nestalih beba.

Najavila je čak i krivične prijave protiv navodnih aktera pokušaja krađe. Međutim, krivičnu prijavu mogla bi da dobije upravo ona, ako policija utvrdi da su činjenice kojima je uzbunila javost o navodnom pokušaju krađe bebe i napada – lažne.

Milica je, inače, policajcima tvdila da joj je neko pretio zbog istupanja u medijima, a njenu priču potvrdio je i Pavlović. Primljena je čak i u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše povrede.

Izvor: Srbijadanas / Foto: Printscreen

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram