ČUVAJTE SE OVOG ENGLEZA, SPOPADA DEVOJKE PO BEOGRADU, TAJNO SNIMA KAKO IH MUVA PA IH PUŠTA NA JUTJUBU?! Ima agenciju koja dovodi muškarce da nauče kako da devojku ekspresno odvedu u krevet! OBUČAVA IH U SRBIJI (VIDEO)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ima agenciju u Londonu, a klijente dovodi na praktičnu obuku u Beograd i Novi Sad?!

BEOGRAD – Ako vas put nanese na Balkan, morate se zaustaviti u Beogradu, jer ćete bukvalno zakoračiti na drugu planetu, zbog silnih lepotica koje je moguće sresti na svakom koraku, piše u jednoj turističkoj brošuri namenjenoj putnicima namernicima iz Zapadne Evrope.

Međutim, čini se da je Srbija postala zemlja u kojoj stranci dolaze samo da bi lupili još jednu „recku“, a engleski državljanin Džejms Task je čak osnovao agenciju u Londonu koja na desetine svojih klijenta dovodi u Beograd kako bi zavodili Srpkinje željne provoda!

Bane@Bumblb3e

Muvanje u Beogradu111:45 – 14 Jun 2019See Bane’s other TweetsTwitter Ads information and privacy

Naime, ovaj Englez na svojoj internet stranici pojašnjava da će i muškarci koji nikada nisu imali devojku, u Srbiji znatno povećati samopouzdanje, jer će nakon što prođu teorijsku nastavu o zavođenju, u našoj zemlji najbolje odraditi praksu!

– Moj projekat je stvoren da pomogne muškarcima da bez oslanjanja na društvene mreže, nakon što upoznaju najlepše devojke, sa njima završe i u krevetu. Od maja do septembra krećemo na putovanja i lovimo krem de la krem vrelih cica u bezakonjima Istočne Evrope. Naša omiljena destinacija je Srbija, a idemo i u Rusiju, Ukrajinu, a ponekada i u Brazil i Kolumbiju – navodi na svom sajtu Džejms Task.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Tusk na svojoj internet prezentaciji kaže da polaznici njegovog kursa u početku tragaju za devojkom sa kojom bi bili u ozbiljnoj vezi, ali da nakon što odu na „praksu“ u Srbiju, shvate da mogu da imaju nekoliko „vrelih“ devojka u isto vreme, a tada se njihov život menja iz korena.

Na našem putovanju upoznamo preko trideset devojaka nedeljno, a gotovo da nam sve daju brojeve svojih telefona. Vrlo brzo ih obradimo i one su spremne za seks – bez ustručavanja piše Task.

Međutim, najskandaloznije od svega je što ovaj Englez pustolovine iz Beograda postavlja na Jutjub, tako da ne desetine Srpkinja, kojima nasred ulice priđe on ili neki od njegovih učenika, budu snimljene bez zamagljivanja lica skrivenom kamerom.

Devojke uglavnom pristaju na konverzaciju sa Taskom i njegovim učenicima, ne znajući da im je jedini cilj da ih odvedu u krevet. Konverzaciju počinju pitanjem za preporuku restorana ili disko kluba u koji bi mogli da izađu, a potom ih pozivaju da im se pridruže.

Lakoverne Beograđanke im potom ostavljaju broj, a nakon toga se sudbina ovih devojka se razlikuje od slučaja do slučaja.

Task na svom Jutjub kanalu objavljuje i snimke, na kojima su Beograđanke koje su nakon upoznavanja, pristale da izađu sa njegovim klijentima. Pre nego što devojke dođu, Task svom klijentu daje upustva za „muvanje“, a potom se sklanja i tajno snima njihov susret.

Pre pet godina Australija, Kanada, Japan, Velika Britanija i Brazil, zabranile su Džulijanu Blanku, Amerikancu rođenom u Švajcarskoj, da dolazi u njihove zemlje, jer je podučavajo muškarce kako da zavedu i seksualno iskoriste devojke.

On je u svojim snimcima koje je postavljao na Jutjub, govorio: „U Tokiju, ako si belac, možeš da radiš šta hoćeš“. Takođe, delio je video zapise na kojima spopada devojke na ulicama, baš kao što to radi i Džejms Tusk na ulicama Beograda.

(Kurir.rs/Alo)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram