MINISTARKIN MUŽ PREGAZIO DETE! Ranko Dejanović automobilom udario devojčicu

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ranko Dejanović kod Rače automobilom udario devojčicu, koju je odmah prevezao u Hitnu. Veća tragedija izbegnuta, a na lice mesta je izašla i policija
 

Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, udario je dete u saobraćajnoj nezgodi u selu Saranovo kod Rače, saznaje Kurir!


Nesreća se dogodila kad je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je on obilazio. Nakon toga, Dejanović je povređenu devojčicu odvezao u hitnu, gde je ona zbrinuta.

– Devojčica je izašla iz automobila, ne gledajući da li je bezbedno, i htela je da pređe preko ulice… U tom trenutku je autom naišao Dejanović i udario u nju. Stao je, odmah je odvezao u bolnicu, gde je ona zbrinuta. Srećom, velika tragedija je izbegnuta. Na lice mesta je izašla policija i sačinila izveštaj – otkriva izvor Kurira.


Ranko Dejanović potvdio je za Kurir da je došlo do saobraćajne nezgode. Kako kaže, dete je, na svu sreću, dobro, a do incidenta je došlo na pet-šest metara od pešačkog prelaza.


– Nesreća se desila u selu Saranovo u subotu ujutru oko 07.50 sati, ispred škole. Ja sam vozio oko 50 kilometara na sat i ispred je bio zaustavljen automobil. Najnormalnije sam krenuo da ga obiđem i u tom trenutku su se vrata otvorila i devojčica, koja je inače prvi razred, izašla je iz njega. Udario sam je prednjim desnim blatobranom. Iste sekunde sam se zaustavio i ubacio sam je u auto i hitno odvezao u ambulantu. Sve vreme je bila pri svesti – priča Dejanović.

Nije bio pijan

Posle prvog pregleda, hitna pomoć ju je odvezla u bolnicu u Kragujevac na snimanje.


– Urađen je skener glave, ultrazvuk i drugi pregledi i devojčica je dobro, van svake je opasnosti. Ja bih više voleo da sam ja poginuo nego da je dete. Išao sam i u kuću gde živi, da razgovaram sa njemim ocem. Tu sam za devojčicu i njenu porodicu za sve što treba – kaže Dejanović.


Nakon saobraćajne nezgode, dodaje on, policija je izašla na lice mesta, a on je dao izjavu, uradio vanredni tehnički pregled vozila, analizu krvi i test na alkohol, koji je, kako kaže, pokazao da nije bilo prisustva istog.

Ministarka ćuti
Slavica zanemala


Ministarka Slavica Đukić Dejanović nije odgovarala na pozive Kurira. Ranko Dejanović kaže da je odmah nakon nesreće obavestio suprugu šta se dogodilo, dodajući da su njih dvoje na raspolaganju devojčici i njenoj porodici za sve što je potrebno.


Izvor: Kurir – K. Blagović – S. Slamnig

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram