PUTIN ŠALJE „LAVOVE“ DA ČUVAJU SRBIJU: Braniće Srbe na Kosovu! Panika u CIA i MI6 zbog misterioznog čoveka!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin poslao je u Srbiju čoveka od poverenja kako bi iz senke kontrolisao bezbedonosnu situaciju, koja može da bude ugrožena zbog sve ozbiljnijih pretnji iz Prištine.

Reč je o čoveku koji je pripadnik Nacionalne garde, poznatiji kao „Putinovi lavovi“, i on ima ovlašćenja da svoje operativce suprostavi delovanju američke, engleske i nemačke službe (CIA, MI6, BND) protiv interesa Srbije, zbog čega je u redovima tih tajnih agencija zavladala panika.

Putinov čovek od poverenja u svakom trenutku može da povuče više desetina operativaca. 

– U redovima CIA, MI6 i BND je opšta pometnja, pokušavaju bezuspešno da otkriju identitet tog Putinovog čoveka. CIA, čije je sedište za Evropu u Budimpešti, posle dugog operativnog rada došla je samo do podataka da je reč o licu koje je pripadnik Nacionalne garde, koju nazivaju „Putinovi lavovi“. U okolnostima kada (tzv.) kosovski premijer Ramuš Haradinaj redovno zvecka oružjem i preti upadom na sever Kosova i Metohije, gde žive pretežno Srbi, Putin je rešio da pošalje čoveka od poverenja da prati dešavanja. Nakon ovoga Haradinaj neće smeti ni da priđe severu Kosova i Metohije. Inače, ruski specijalac ima zadatak da komanduje velikim brojem pažljivo odabranih obaveštajaca kako bi pružali svaku vrstu podrške patrijarhu Irineju, predsedniku Aleksandru Vučiću, šefu diplomatije Ivici Dačiću, predsedniku RS Miloradu Dodiku u cilju očuvanja nacionalnih interesa Srbije i srpskog naroda – kaže izvor upućen u slučaj.

Putin je aprila 2016. godine doneo odluku da formira Nacionalnu gardu, koja odgovara isključivo predsedniku Rusije. Izveštaje sa oznakom „strogo poverljivo“ izabrani ljudi mu šalju na ruke. Gardisti su nazvani „Putinovi pretorijanci“ i „Putinovi lavovi“. Gardom rukovodi Viktor Zolotov, nekadašnji telohranitelj i Putinov džudo sparing partner.

Navodi se da su ovi specijalci 2016. godine praktično sprečili državni udar u Turskoj i spasili tamošnjeg predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

Izvor: Srbija Danas/ Kurir

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram