PROCURIO SEKS SNIMAK POPA SA LJUBAVNICOM! Video pronašao njegov sinčić, pa pokazao mami! SRBIJA U ŠOKU (FOTO 18+)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Pravoslavni jerej iz Rume, inače suprug i otac maloletnog deteta, našao se u centru skandala kada se ovim gradićem proširio snimak njegovog seksa sa ljubavnicom!

Da stvar bude još bizarnija, upravo je dete pronašlo snimak kod oca u telefonu.

„Sve je počelo tako što je popovo dete gledalo telefon oca i odjednom naleteo na ovaj snimak. Odmah ga je pokazao majci koja nije mogla da veruje svojim očima. Ne zna se da li je više šokirao sam video supruga ili to što je upravo njihovo dete to gledalo“, navodi izvor za Kurir.

FOTO: PRINTSCREEN

Za sada nije poznato kako se snimak raširio, ali meštanima Rume nije dugo trebalo da otrkiju ko se na njima nalazi. Inače, ženu su prepoznali po tetovaži, koja je odmah po izbijanju ovog skandala isključila Fejsbuk profil.

Kako saznajemo od Rumljana, reč je o popu koji je venčavao parove i išao po kućama gde je svetio vodicu, zbog čega je izbila još veća bruka posle eksplicitnog snimka.

„On nas je venčao, a svake godine nam dolazi u kuću da sveti vodicu. Od sada će naići samo na zatvorena vrata, ne želim ga u svom domu!“, otrkila nam je jedna besna građanka.

Izvor: Kurir.rs)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram