Detalji smrti mladog Srbina koji se obesio na kruzeru: Ovo mu je bio prvi posao, svi su bili zadovoljni njegovim radom

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ovo mu je bio prvi odlazak na kruzer i tamo je radio već tri-četiri meseca

Vlasti u Portoriku istražuju smrt mladića koji je pronađen mrtav na brodu Carnival Fascination u nedelju. Prema rečima policije, radi o srpskom državljaninu Nikoli Arnautoviću (22).

On je bio deo posade broda i pronađen je obešen u nedelju u svojoj kabini u nedelju ujutru, kada je kruzer pristao u luku San Huan. Vlasti San Huana, na čelu sa državnim tužiocem su izašli na lice mesta.

Zbog ovog tragičnog događaja kompanija je izjavila saučešće porodici preminulog člana posade.

Kako Telegraf.rs saznaje, mladić je iz Beograda, a posao na kruzeru je našao preko jedne kompanije iz Zagreba.

Ovo mu je bio prvi odlazak na kruzer i tamo je radio već tri-četiri meseca. Njegovi poslodavci i kolege kažu da su bili zadovoljni njegovim radom.

BIO JE POD STRESOM I HTEO JE DA SE VRATI KUĆI

Zbog svega što se desilo, njegove kolege su u šoku i ne znaju šta je mladića nateralo na takav korak. Prema nezvaničnim informacijama, mladić se obesio u svojoj kabini nakon radnog vremena. Kako je za Telegraf ispričala njegova koleginica, koja je želela da ostane anonimna, Nikola je bio fin, normalan mladić, mada ne previše pričljiv.

ZAPOSLENI U ŠOKU

– Poslednji put sam ga videla veče pre tragedije, kada je došao u kafić gde se okupljaju zaposleni. Hteo je da porazgovara sa menadžerom. O nečemu su pričali nasamo i posle toga je otišao. Ljudi ovde pričaju da je bio pod stresom i da je hteo da ide kući, ali da nije imao novca za kartu. Da je tražio pomoć da se vrati kući. Svi smo u šoku – kaže za Telegraf devojka koja je radila sa Nikolom Arnautovićem.

Lokalne vlasti su preuzele istragu, a kako Telegraf.rs saznaje, kompanija za koju je Nikola radio će preuzeti sve troškove transporta njegovog tela u Srbiju.

Ovo nažalost nije jedini slučaj smrti na kruzerima. U poslednjih nekoliko godina bilo je nekoliko tragičnih događaja koji se tiču zaposlenih na kruzerima.

U februaru 2017. godine, mladić iz Indije koji je radio kao perač sudova pronađen je mrtav u svojoj kabini, dok je radio na brodu u Kostariki.

Njegovo telo je pronašao njegov cimer. Policija je rekla da je pokojnikovo telo pronađeno kako visi u kabini.

Kolega je pokušao da ga oživi ali bez uspeha. Na brodu su kružile glasine da je imao problema sa svojom suprugom.

U martu 2016. godine, Eduardo Sančez Smit (21), koji je radio kao kuvar na brodu, pronađen je mrtav. To je bilo njegovo prvo krstarenje, a prijatelji kažu da je počinio samoubistvo zbog stresa i pritiska nadređenih.

U julu 2015. godine je na brodu pronađen mrtav i britanski državljanin (33), koji je takođe radio kuvar. On je takođe pronađen obešen u svojoj kabini, dok je brod bio u Bordou u Francuskoj. To je takođe bio njegov prvi posao na kruzeru.

Izvor: Telegraf

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram