JEZIVA PRIČA O NEKROFILU SA VRAČARA Beograđanin spavao sa devojkom koju je upoznao u klubu, sutradan su joj se pojavile rane od bakterija koje se nalaze na LEŠEVIMA

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Užasni načini zadovoljavanja šokirali javnost.

Neverovatna, ali istinita pojava jedne vrste nastranosti je nekrofilija, a ovo su realne priče i tumačenja psihologa zbog čega se i kako manifestuje ova bolest.

Šta je nekrofilija i kako se manifestuje?

Nekrofilija je jaka strast, ljubav prema svemu što u sebi nema života, što je mehaničko i što se raspada, odnosno strasna sklonost za uništavanjem i za razaranjem.

Nekrofilija je seksualna nastranost kod koje dolazi do polnog odnosa sa mrtvim telima.

Sam leš bi mogao da predstavlja i nadoknadu za majku ili neki drugi izgubljeni objekat. Tako se oživljava se trenutak saznanja o smrti voljene osobe.

Ova nastranost često se sublimira u uobičajenim svakodnevnim situacijama kao što su: ljubljenje i posmatranje mrtvaca, interes za pretvaranje živog u neživo.

Teodor Vulfen, čuveni seksolog, zapisao je kako je ova pojava česta kod pogrebnika, koji svakodnevno rade sa mrtvima. Ukoliko im pred oči dođe neka zaista privlačna mlada žena, koja je umrla prirodnom smrću – što znači da njeno telo nije oštećeno.

Urbana legenda ili poražavajuća istina o nekrofilu sa Vračara?

Jedna priča o Beograđaninu, vrlo je poznata javnosti. Radilo se o jednom mladiću koji je upoznao devojku u klubu, poljubio se s njom, pa iste večeri i spavao.

Sutradan, devojci su se pojavile ranice po telu, što ju je jako uznemirilo, pa je odlučila da ode na pregled, gde je utvrđeno da su osip izazvale bakterije koje se mogu naći isključivo na leševima.

Doktor je insistirao je na objašnjenju kako je devojka dospela u dodir sa njima. Onda je alarmirao policiju koja je upala u stan mladića koji se nalazio na Vračaru.

Dalji tok priče bio je da su u stanu zatečena dva sveža leša sa kojima je mladić opštio. Mladić je završio na Psihijatrijskoj klinici, a kasnije se sumnjalo da je i devojka umešana u slučaj ovih ubistava.

Ipak, ovaj slučaj nikada nije zvanično potvrđen u policiji.

Izvor: Alo

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram