UZBUNA U BONDSTILU! SRPSKI ŠPIJUN upao u američku bazu na KOSOVU!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Vojna baza “Bondstil” na Kosovu koja je jedna od najvećih i najčuvanijih u ovom delu sveta, najverovatnije se našla na udaru špijunaže.

Osnovni sud u Uroševcu odredio je pritvor P.M, koji je nekoliko sati bio u bazi „Bondstil“, a sumnje se da se lažno predstavljao kao službenik CIA i službe za borbu protiv terorizma srpske policije.

On je uhapšen u petak nakon što je ušao u kamp američke vojske „Bondstil“ u blizini Uroševca, prenosi prištinski Koha ditore, pozivajući se na zapisnik policije.

Kako se navodi, u toj bazi je proveo oko tri sata, a kada mu je zatražen američki pasoš, rekao je da ga je izgubio u Luksemburgu.

U komandi KFOR-a su objasnili da je čovek pokušao da uđe u Bondstil bez dokumenata i da zbog toga ne znaju koje je nacionalnosti:

On je zaustavljen na ulazu za pešake, gde su ga ispitali bezbednosni službenici. On nije ušao u Bondstil i ostao je na ulazu za pešake oko sat i po, dok kosovska policija nije stigla. Na osnovu njegovih komentara, predat je kosovskoj policiji koja vodi istragu.

„U Luksemburgu su mi opljačkani svi pasoši i lične stvari“, rekao je P. M. policiji.

O ovom slučaju za sada se nisu oglasili ni Kosovska policija, ni KFOR-a, a ni Osnovni sud u Uroševcu.

Izvor: Tanjug/Đ. M.

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram