Nikola Urošević sa delegacijom Sportskog saveza Srbije u Kragujevcu

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

U okviru redovnih aktivnosti i poseta delegacija Sportskog saveza Srbije koju je predvodio generalni sekretar Goran Marković obišli su danas grad Kragujevac i Sportski savez Kragujevca. Nikola Urošević, pomoćnik gradonačelnika za unapređenje i razvoj sporta u zgradi

Gradske uprave sastao se predstavnicima republičkog sportskog saveza, a sastanku je prisustvovala Vesna Despotović, predsednik Sportskog saveza Kragujevca sa saradnicima. Urošević i Marković su razgovarali o aktuelnoj situaciji u kragujevačkom sportu, prevaziđenim pitanjima u proteklom periodu ali i o problemima sa kojima se kragujevački sportisti suočavaju.

Nikola Urošević

Pomoćnik gradonačelnika za sport podsetio je na probleme koji su pre par godina uspešno prevaziđeni kroz pilot projekat za dugovanja fudbalskog kluba a koji je primenjen i na ostale klubove, vaterpolo, odbojkaški i rukometni i da je od tada situacija na planu sporta stabilna i funkcionalna.

Govoreći o infrastrukturnim pitanjima Urošević je naveo problem hale Jezero koja prokišnjava i da je po tom pitanju već napravljen kontakt sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije. Zahvaljujući se na poseti i interesovanju za funkcionisanje sporta i gradskog sportskog saveza, Urošević je istakao da grad Kragujevac u skladu sa mogućnostima izdavaja iz budžeta i čini sve napore da obezbedi dobre uslove za sportiste i odgovori zahtevima i potrebama sportskih klubova i organizacija.

 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram