„DA LI TI SE SVIĐA MOJA…?“ Šest rečenica koje žena NIKADA NE TREBA da kaže kada se skine pred partnerom

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Skinuti se pred drugom osobom je čin najveće intimnosti i normalno je da pri tome osećate nelagodu. Ali ako je osoba pred kojom smo goli ona prava, ona će da učini sve da taj osećaj nestane.

Žena nikada ne bi trebalo da se izvinjava zbog svog izgleda, pa tako ni zbog „nedostataka“ na telu. Ovih 6 rečenica nijedna žena ne sme da kaže kada je gola – jer dobar seks je seks pun samopouzdanja.

1. Ne gledaj me

Umesto toga razmišljajte ovako: „Gledaj me. Celu mene. Ovo telo pruža ti puno intimnosti, strasti i zabave. Ništa nije više seksi u ovom trenutku od mog golog tela. Uzmi ga celog.“

2. Mrzim svoje…

Sami odlučujemo o tome šta nam je ili nije seksi, ne odlučuju o tome časopisi ili modna industrija. Ako verujemo da smo seksi, takvi ćemo i biti. Naša tela su savršena svaki dan, a pogotovo u trenutku intimnosti. I budimo realni – samoprezir samo „ubija“ ugođaj.

3. Sviđa li ti se moja…

Ovo nije vreme za traženje potvrde o tome da li je neki deo vašeg tela lep. Tako ćete samo stvoriti utisak nesigurne osobe, a partner će to da shvati. Osećati se neprijatno kada ste goli je normalno, ali što se više držite tog osećaja to će vam biti teže da ga se rešite i da zavolite kožu u kojoj ste.

4. Ugasi svetlo

Jedna stvar je ako želite da smanjite svetla kako biste dodatno začinili seks i stvorili vreliju atmosferu, ali ako želite da se sakrijete u mraku, to je druga stvar. Ako vas neko osuđuje na svetlu, ne zaslužuje da vas ima u mraku.

5. Oprosti zbog mog (X dela tela)

Uživanje i uzbuđenje izostaće ako ćete partneru da se izvinjavate zbog svojih „nesavršenosti“. Partner bi trebalo posebno da voli deo vašeg tela zbog kojeg se osećate nesigurno kako bi vam pokazao da ste predivni i seksi baš takvi kakvi jeste.

6. Ne želiš to da vidiš

Ako uskraćujete partneru određene delove svog tela, uskraćujete i sebi i njemu bolji seksualni doživljaj.

Izvor: Alo.rs/Zadovoljna

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram