Šokantno: Morski pas mladiću odgrizao pola butine i – penis!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

STRAVA U BRAZILU Mladića (18) su nesom pre napada spasioci upozorili da se Morski pas približi obali. Nakon napada, mladića su prevezli u bolnicu gde je doživeo dva srčana udara

Brazilca Josea Ernestora da Silvu (18) u nedjelju je u oceanu napao morski pas i odgrizao mu penis i veliki deo butine. Mladić se u nedjelju posle podne kupao na plaži Piedade u Recifeu kada su ga teško povredjenog izneli na plažu. Nesom pre napada spasioci su ga upozorili da se ne približi obali.

Brojni kupači na popularnoj peščanoj plaži sjatili su se oko povredjenog tinejdžera pokušavajući  mu pomoći dok ne stigne medicinska ekipa.

POGLEDAJTE VIDEO: UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu gde je navodno od šoka doživio dva srčana udara i trenutačno je u kritičnom stanju.

Uprkos hitnom hirurškom zahvatu, lekari nisu uspeli spasiti penis mladića kao veći deo kosti kostiju.

Majka: Nije mi rekao da ide na plažu

Mladićeva potresena majka Elisangela dos Anjos (42) za brazilski JC Online rekla da je Jose potajno otišao na plažu, bez   javljenja  da je za saznala  nakon što ju je nazvao drugi sin Ezequiel koji je nazvao nakon napada.

Josea Ernestora bi znao otići na kupanje jer je znao da me je strah kada ode plivati. Čitavo vreme sam mislila da se nalazi negde u kući. Kad su me nazvali, vrištala sam od šoka, čuli su me svi susedi – rekla je.

U moru do struka neman mu odgrizla ruku i nogu

Drugi je to napad morskog psa u Brazilu u manje od dva meseca. Sredinom  aprila 35-godišnji Pablo de Melo ostao je bez noge i ruke nakon što su mu ih doktori morali amputirati jer ga je morski pas napao na istoj lokaciji. Primljen je u bolnicu u kritičnom stanju, a stradao je dok je stajao u moru do struka.

Izvor: .24sata.hr

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram