IZREŠETAN KUM LUKE BOJOVIĆA Ubijeni vlasnik perionice pozajmio novac atentatoru na Beka

Prema nezvaničnim informacijama, Miloradović je usmrćen oko 20.30 sati kada je na njega pucano sa motora u pokretu u Višnjičkoj ulici. Ubice su se nakon likvidacije navodno uputile preko Pančevačkog mosta, a policija je pokrenula akciju „Vihor“, u okviru koje su pojačane patrole, zbog čega je Beograd sinoć bio u blokadi.

 

Miloradović, koji je preminuo na licu mesta, bio je jedan od najbližih saradnika Luke Bojovića u Srbiji.

Osim višegodišnjeg prijateljstva i kumstva, Bojovića i Miloradovića su povezivale i optužnice. Prema jednoj od prvih na kojoj su se zajedno nalazili, MIloradović je Bojoviću pomagao prilikom izrade lažnih ličnih karata koje je tada mladi krimi-bos u usponu koristio prilikom skrivanja i bekstva.

Ipak, presudom Prvog opštinskog suda, obojica su oslobođeni krivice: Miloradović za falsifikovanje isprave (koje su inače nađene kod njega u stanu), a Bojović i za posedovanje oružja.

O motivu profesionalnog ubistva za sada se samo nagađa. Prema nezvaničnim saznanjima,  postoji mogućnost da je na delu bio obračun za mesto naslednika Bojovićevih poslova u Srbiji. Ipak, ne isključuje se ni da je u pitanju još jedan čin krvne osvete na relaciji Bojović – Šaranovićui, koja traje već godinama unazad.U sukobu dve porodice, 0podsećamo, ubijeno je više osoba, među kojima su Lukin brat Nikola, te oba brata Šaranovića, Branislav i Slobodan.

Miloradović je, prema saznanjima „Blica“, bio povezivan i sa pokušajem ubistva MIlana Beka. Naime, Bojovićev kum je pozajmio novac Ivanu Adrovcu, mužu optužene Maje Adrovac. To je, zapravo, bio novac Filipa Koraća, vođe preostalog dela Bojovićevog klana, koji je Adrovac navodno planirao da uloži u trgovinu kokainom. Ipak, novac je propao, a Adrovac je ostao „dužan“ Miloradoviću, odnosno Koraću. Da li je i kako je taj dug naplaćen – nije poznato.

Izvor: blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link