KRAGUJEVAC: Nag muškarac ponovo vreba žrtve u Šumaricama

Žalbe građana da ih noću u Šumaricama presreće nag muškarac ponovo su učestale. Egzibicionista se, kako prenosi  Ritam rada, ponovo “pokazivao”, ovoga puta devojkama, prošle večeri oko 22 sata.

Devojka je šetala sa prijateljicom spomen parkom, kada se na deonici između spomenika V/3 i hotela “Šumarice” iz žbuna pojavio potpuno nag muškarac sa majicom na glavi. Postepeno je ubrzavao tempo kako bi sustigao devojke.

Na sreću u toj nameri nije uspeo.

“Uz svo razumevanje dijagnoza koje ljudi nose, u ovom slučaju kvalitativne poremećaje seksualnih nagona – seksualne perverzije, ovo je bilo istinski neprijatno iskustvo. Apelujem na devojke koje trče ili šetaju pomenutim deonicama da budu oprezne, kao i na nadležne institucije da se pozabave ovim problemom”, kaže jedna od te dve devojke.

Inače, ovo je već drugi slučaj u tri dana. I prethodne godine se na identičan način nag muškarac sa majicom preko glave pokazivao prolaznicima, čak i muškarcima.

Građani se nadaju da će nadležne institucije, pre svega policija, pojačati prisustvo u Šumaricama, kako bi šetači i rekreativci bili bezbedniji.

Iako nekome možda deluje bezazleno, sudeći po iskazima osoba koje su doživele bliski susret sa “Šumaričkim manijakom” takvo iskustvo nije nimalo prijatno.

Izvor: Ritamgrada

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link