STIŽE 2.000 ANĐELA PAKLA: Milijarderi na dva točka u Jagodini

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:
Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković oglasio se povodom godišnjeg skupa moto grupe “Anđeli pakla“
 
OD 29. maja do 5. juna u Jagodinu dolazi preko 2000 bajkera, članova moto grupe „Anđeli pakla“ iz celog sveta. Ko su danas bajkeri. Nisu bajkeri ljudi, kako to neki žele da pokažu, koji razbijaju i lome. Od ovih 2000 bajkera koji dolaze u Jagodinu iz celog sveta, sa svih kontinenata ima 15 milijardera, 300 vlasnika velikih firmi, a njih 120 zapošljava po 1500 radnika u svojim kompanijama. Oni dolaze sa ženama i sa decom. Jagodina će u to vreme predstavljati Srbiju za ceo svet. Oni imaju prijatelje u celom svetu i više stotina miliona društvenih mreža čuće za Jagodinu – rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma povodom godišnjeg skupa moto grupe “Anđeli pakla“ (Hells Angels), koji se održava u Jagodini.
PROTIV NEZAVISNOG KOSOVA I ISTOPOLNIH BRAKOVA
 
Jedinstvena Srbija neće u Skupštini Srbije glasati za istopolne brakove. Ovih dana neki kažu nije to brak, to se zove zajednički život ili suživot dve žene ili dva muškarca. Mi se borimo za porodicu. Porodica je osnovni stub svega u ovoj državi i nikada nećemo u parlamentu glasati za tako nešto – izjavio je Marković u Kragujevcu obraćajući se izbornoj skupštini podmlatka Jedinstvene Srbije za grad Kragujevac.
 
Isto tako nikada nećemo glasati za nezavisno Kosovo. Uvek ćemo glasati za ono što je korist za građane i državu Srbiju. Mi se borimo da mladi ljudi ne odlaze u inostranstvo. Na ekskurziju da, ali da se vrate i žive i rade u Srbiji, jer Srbija je najlepša država za mlade ljude. Jedinstvena Srbija ima na današnji dan učlanjenih 52 000 omladinaca u celoj Srbiji – rekao je Marković.
 
Izbornoj skupštini podmlatka Jedinstvene Srbije u Kragujevcu prisustvovalo je 500 omladinaca iz glavnog grada Šumadije. Za predsednika podmlatka Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Kragujevcu, izabrana je Tina Jovanović, student treće godine Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.
Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram