ISMEVANJE GRAĐANA: Odbornici Ratković i Radovanović promenili treću stranku za dve godine!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Od danas u Skupštini grada Kragujevca deluje nova odbornička grupa „Čuvam Kragujevac“ koju čine dojučerašnji odbornici Srpske narodne partije, Ilija Radovanović, Igor Ratković i Danijela Popović.

Ilija Radovanović je na izborima 2016. godine u Skupštinu grada ušao kao predstavnik manjinske Ruske stranke, ali je posle mesec dana pristupio SNP i sada se predstavlja kao član udruženja „Čuvamo Kragujevac“.

Igor Ratković ušao je na listi SNS, kao odbornik Socijaldemokratske partije Srbije, Rasima Ljajića, ali je krajem prošle godine prešao u SNP i sa još jednom odbornicom SNS, Danijelom Popović i Radovanovićem formirao odborničku grupu te stranke. Ranije je bio član Demokratske stranke i Socijaldemokratske stranke.

Javnost nije upoznata sa razlozima za napuštanje stranke ovih odbornika, ali se na društvenoj mreži Facebook pojavila stranica „Čuvamo Kragujevac“, udruženja ispred kojeg će nastupati u Skupštini grada.

Ovo je još jedna promena stranačkog dresa za samo dve godine, kako ovih odbornika, tako i velikog broja drugih u ovom sazivu.

Izvor: Ritamgrada

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram