Jelena (14) iz Pančeva krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag: Očajni otac moli za pomoć (FOTO)

Po rečima oca, Jelena je sa bratom došla do škole i ušla unutra, što su mu potvrdili i nastavnici koji su je videli. Međutim, ona se nije pojavila ni na jednom času

Jelena je učenica osmog razreda osnovne škole, a prema rečima njenog oca Slobodana, poslednji put ju je video kada je sa bratom Dušanom (12) krenula u Osnovnu školu „Sveti Sava“.

– Imali su radnu subotu, prva dva časa su bila redovna, a posle toga je trebala da ima test iz srpskog jezika, zatim i kombinovani. Pre nego što su krenuli u školu, pitala me je da li ću ići sa njima, ali se nisam osećao dobro i dao sam im novac da kupe doručak u pekari i rekao da ću doći po njih posle časova – rekao je Slobodan, inače samohrani otac Jelene i Dušana.

DA JE DEČIJI HIR DO SADA BI SE VRATILA

Kako dodaje, njegov sin je rekao da je Jelena došla sa njim do škole i ušla unutra, što su mu potvrdili i nastavnici koji su je videli. Međutim, ona se nije pojavila ni na jednom času.

– Nagađanja su razna, kažu da se sakrila u toaletu, pa izašla iz škole i otišla negde ili sa nekim. Načuo sam da deca pričaju da je sa nekim čovekom od 35-36 godina, koji se drogira, ali ne znam da li je to istina. Deca sada pričaju svašta, a mi smo očajni i želimo da nam se Jelena vrati što pre – dodaje Slobodan.

–  Da je u pitanju samo njen hir, prošlo bi je za dan dva, ali ovako siguran sam da ima nečiju pomoć. Ona je devojčica, nema sa sobom odeću, mora da se kupa. Ovo je sve neko drugi osmislio. Čak i da je svojevoljno pristala da ode na nekoliko dana da bude kod nekoga, do sada bi se vratila. Neko pametniji ju je uvukao u sve to – kaže očajni otac.

Po rečima Jeleninog oca Slobodana, policija traga za devojčicom otkad je prijavljen njen nestanak.

Svi koji su videli ili znaju nešto o Jeleni mogu da se jave njenom ocu na telefon 065 31 00 276 ili najbližoj policijskoj stanici.

iZVOR: Telegraf

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link