„Svetski hit od sada i kod nas! Izrada sajtova za vencanja“

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

 

Odgovorite savremenim trendovima!
Kreirajte vlastiti mladenački sajt i podelite sa svojim zvanicama sve bitne informacije o Vašem venčanju
Svedočanstvo i trajna uspomena na Vaš najsrećniji dan

Zamislite mogućnost da na jednom mestu objedinite Vaše romantične trenutke i ljubavnu priču sa svim bitnim informacijama i detaljnim uputstvima vezanim za Vaše venčanje. Mladenački sajtovi Vam nude upravo to. I još mnogo toga!

Upoznajte se sa samo nekim od prednosti koje nude ovakvi sajtovi.

Spoj tradicionalnog i modernog

U vreme kada se najveći deo komunikacije obavlja online, mladenački sajt predstavlja moderan i originalan način da sačuvate sve lepote tradicije vezane za ritual venčavanja.

Elektronska pozivinica za venčanje

Mladenački sajt Vam omogućava da samo jednim klikom obavestite goste o svom venčanju.

Dovoljno je da link Vašeg mladenačkog sajta pošaljete rodbini i prijateljima. Njima će u svakom trenutku sve informacije o Vašem najsrećnijem danu biti dostupne na računaru, tabletu, smart telefonu.

Mladenački sajtovi ne moraju zameniti klasične pozivnice za venčane, ali mogu služiti kao njihova svojevrsna elektronska dopuna. Veoma su korisni u slučaju pozivanja gostiju koji žive u inostranstvu ili u drugom gradu.

Mapa održavanja svečanosti

Neki gosti na vašem venčanju neće umeti da pronađu mesto gde se skupljaju svatovi, restoran ili verski objekat u kome se venčavate (ukoliko ste odlučili tako). Smanjite broj neugodnih pitanja tako što ćete na sajtu prikazati interaktivne mape preciznih lokacija događaja. I gostima i Vama će biti lakše da se snađete.

Ispričajte svoju ljubavnu priču

Na sajtu možete ispričati svoju ljubavnu priču i podeliti sa najmilijim kako je započela i odvijala se Vaša ljubavna veza.

Kum i kuma 

Stranica sa fotografijom, imenom i linkom ka društvenim mrežama kuma i kume.

Galerija slika

Galerijama slika možete da prikažete Vaše zajedničke fotografije i romantične trenutke iz perioda zabavljanja (na primer, u sekciji “kako je sve počelo”).

Takođe, ulepsajte Vaš sajt i obradujte porodicu i prijatelje slikama nezaboravnih trenutaka sa samog venčanja.

Video galerija

Ako želite, na sajtu se možete obratiti zvanicama i upititi im jedinstvenu video pozivnicu!

Osim toga, sav video materijal sa proslave možete postaviti u posebnu video sekciju.

Lista želja

Često gosti imaju nedoumicu oko kupovine poklona i stavljaju Vas u nezgodan položaj da odabere poklon bez znanja o troškovima koje su planirali. U najvećem broju slučajeva se pokloni preklapaju, gde na kraju ni sami niste sigurni šta da radite sa njima. Kreirajte spisak Vaših željenih poklona i olakšajte gostima izbor uz dobijanje poklona koji su vam zaista potrebni u Vašem budućem zajedničkom životu. U dogovoru sa kompanijom kod koje ste kreirali listu želja, nakon svake kupovine, stavke sa liste će biti brisane i na ovaj način ćete preduprediti dupliranje poklona.

Knjiga utisaka sa venčanja

Svoje utiske sa venčanja zvanice mogu posataviti u posebnoj sekciji – Knjiga utisaka.

Domen po Vašim imenima

NE PROPUSTITE PRILIKU DA IMATE JEDINSTVEN DOMEN SA SUPER COOL ZAVRŠECIMA!

Pored domena sa klasičnim završecima: .com, .rs, .net (npr. www.brankoimilica.com), nudimo Vam i fensi domene sa luksuznim završecima: .wedding.love (npr. brankoimilica.wedding ili brankoimilica.love).

Samostalno ažuriranje foto i video galerije

Ovom opcijom ćete moći sami da postavljate svoje slike, tekstove, i video materijale. Imaćete login opciju kojom postajete administrator svog sajta.

Odbrojavanje do početka venčanja

Sjajna opcija kojom naša automatska aplikacija odbrojava vreme do Vašeg najsrećnijeg dana!

Odbrojavanje od početka venčanja

Naravno, sajt može da nastavi da prati Vaš bračni život, da autoamtski odbrojava koliko dugo ste u braku, pominje godisnjice, srebrne i zlatne svadbe ? i još mnogo toga.

Prema Vašim željama, određene stranice mogu biti isključene, kao i sami segmenti u okviru njih. Na sajtu ćemo postaviti tekst koji Vi želite, kao i fotografije koje nam dostavite. 

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice:
kontakt@sajtovizavencanja.com

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram