AMAN LJUDI, JA SAM SVEŠTENIK: Ovo je pop iz Kruševca kod kog je nađena droga, A EVO I KAKO JE PAO!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Paroha velikodrenovskog Stefana Mitrovića policija u Vrnjačkoj banji sinoć uhapsila zbog posedovanja 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina, a prilikom hapšenja nije nosio svešteničku odoru

Policajci su rekli da žele da mu pretresu vozilo, a on je rekao „aman ljudi, pa ja sam sveštenik“FOTO: EPARHIJAKRUSEVACKA.COM

Kao što smo već pisali, policija je na ulazu u Vrnjačku Banju, u automobilu „opel astra“, kruševačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Mitrović, ispod suvozačevog sedišta, pronašla kesicu sa 52,30 grama kanabisa i paketić sa 55,10 grama amfetamina, piše Informer.

Mladi sveštenik Stefan Mitrović (26), koji je rodom iz Kruševca, bio je sam u vozilu kada ga je policija zaustavila. Prilikom razgovora sa policajcima bio je nervozan.

Policajci su rekli da žele da mu pretresu vozilo, a on je rekao „aman ljudi, pa ja sam sveštenik“. Ipak, policajci su bili istrajni u svojoj nameri i ubrzo su pronašli drogu koju je sveštenik vozio do Vrnjačke Banje gde je trebalo da je nekom preda – kaže naš izvor.

 

Ovo je, da podsetimo drugi slučaj u mesec dana da je sveštenik SPC uhapšen zbog dilovanja droge.

Izvor: espreso

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram