„UZMI RAČUN I POBEDI“ Evo odakle je srećnik kome je pripao DUPLEKS OD 116 KVADRATA U NOVOM SADU

Prvi stan u Novom Sadu dodeljen je u ovom, trećem kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. Dobitnik ovog dupleksa jeste Imre Baranji iz Bačkog Gradišta. Koverat sa njegovim imenom izvukao je fudbaler Milan Lane Jovanović.

Skoro 4,5 miliona koverti sa slipovima i fiskalnim računima nalazi se u „bazenu“ iz kojeg se danas od 17.25 u direktnom prenosu na RTS-u izvlače dobitnici nagrada u trećem izvlačenju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

Glavna nagrada danas je dvoiposoban dupleks od 116 kvadrata u Novom Sadu, a biće izvučeni dobitnici i 12 automobila “fijat 500L“, kao i 20 robnih vaučera za kupovinu u DIS-u i „Formi Ideale“.

FOTO: RTS / SCREENSHOT

Glavnu premiju u direktnom televizijskom prenosu izvlači fudbaler Milan Lane Jovanović, dok će ostalim nagradama srećne dobitnike obradovati glumica Mina Lazarević, glumac Andrej Pipović i džudisti braća Stefan i Nemanja Majdov.

Među gostima koji će izvlačiti nagrade su i studenti FON-a Rastko Damnjanović i Andrea Moskovljević, osvajači nagrada na svetskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja u Portu i Montrealu.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ organizuje se u okviru akcije „Godina borbe protiv sive ekonomije“

Dupleks u Novom Sadu

Fudbaler Milan Lane Jovanović izvukao je jednu kovertu, čiji vlasnik je postao i vlasnik dvoiposobnog stana u Novom Sadu od 116 kvadrata.

Ime srećnog dobitnika pročitao je Jovanović, a u pitanju je Imre Baranji iz Bačkog Gradišta.

Dvanaest automobila „fijat 500L“

Glumica Mina Lazarević i njen kolega Andrej Pipović usrećili su 12 učesnika. Oni su izvukli koverte čiji su pošiljaoci dobili automobile „fijat 500L“.

Jovica Čolović iz Raške poslao je neodgovarajuću kovertu, imajući u vidu da je jedan od računa važio na iznos manji od sto dinara.

Nakon ponovljenog izvlačenja jedne koverte, pročitana su imena konačnih dobitnika: Stevan Staletović (Banjica), Nikolić Dragoslav (Niš), Velimir Kleut (Batajnica), Mirković Milan (Rudovci), Mitrović Dragana (Kraljevo), Milomirka Kilibarda (Palilula), Dajana Nedeljković (Novi Beograd), Slađana Sovtić (Smederevo), Ružica Pisklav (Bačka Palanka), Petrović Katarina (Loznica), Ljubinka Stojanoivić (Ćuprija) i Živorad Dekić (Vranje).

Vaučeri za „Forma Ideale“ od 120.000 dinara

Džudisti Stefan i Nemanja Majdov iz prvog pokušaja izvukli su deset dobitnika vaučera za kupovinu u prodavnicama nameštaja „Forma Ideale“, vrednosti 120.000 dinara.

Vredne nagrade osvojili su: Nemanja Filipović, Sanja Nikolić, Milan Petrović, Isidora Marinković, Slobodan Marković, Livija Drinić, Milivojev Saša, Dejan Stanić, Ristić Slavica i Slobodan Carić.

Vaučeri vrednosti 60.000 dinara za DIS

Rastko Damjanović i Andrea Moskovljević izvukli su po pet koverti, čiji pošiljaoci su osvojili vaučere za DIS vrednosti 60.000 dinara.

Dve izvučene pošiljke nisu ispunile zahteve nagradne igre. Jedna nije bila odgovarajuća zato nije bio naznačen broj telefona, a poslao ju je Rudež Zoran iz Novog Sada. Drugu je poslala Milašinović Gorica, a jedan od njenih računa odnosio se na kupovinu manju od 100 dinara.

Nakon što je komisija proverila ispravnost računa i slipova deset validnih koverti, objavljena su imena dobitnika. U pitanju su: Vranjevac Mirjana, Ljubica Stefanović, Jovana Jovović, Nenad Mićunović, Miroslav Masal, Bartulović Jelena, Bajić Jelena, Stević Marija, Vladan Kovačević i Pavle Vučićević.

Izvor: Blic

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link