KO JE SVE BIO NA NASIPU Telefoni Zorana i ubijene Jelene daju odgovore na NAJVAŽNIJA PITANJA O UBISTVU PEVAČICE

Zoran Marjanović je u vreme ubistva pevačice stajao na potezu gde je njeno telo pronađeno, navodi se u veštačenju mobilnih telefona Marjanovića i ubijene pevačice, saznaje „Blic“.

Kako saznajemo, veštačenja mobilnih telefona porodice Marjanović, između ostalih i telefona Zorana i ubijene pevačice Jelene, odgovorili su na najbitnije pitanje u ovom slučaju: Gde je bio Zoran u vreme pevačicinog ubistva?

Rezultati veštačenja mobilnih telefona pokazali su da su Zoran Marjanović i ubijena pevačica bili na istom potezu, na nasipu u Crvenki kada je ona ubijena. Samim tim, time je dokazano da je pevačica bila na nasipu 2. aprila 2016. u vreme kada je ubijena i sve druge teorije padaju u vodu – priča izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Kako objašnjava, ovo veštačenje ukazalo je na to gde su bili i ostali Marjanovići kada je pevačica ubijena.

Na nasipu sa pevačicom je od Marjanovića bio samo Zoran. Niko drugi – naglašava naš sagovornik.

Nakon što 400 strana ovog veštačenja koje je dostavljeno Višem javnom tužilaštvu bude u potpunosti analizirano, znaće se i kada je Zoran Marjanović pozvao porodicu da javi da mu je supruga nestala, a kada policiju. Kao i ko je sve zvao nastradalu pevačicu nakon što je Zoran primetio da je nema.

Biće poznato i da li je Jelena ikoga zvala taj dan, ali i dan ranije. Pored toga, biće poznato i ko je poslednji pričao sa Jelenom pre nego što je ubijena. Njena majka Zorica ili kuma Vera Vukomanović, koja tvrdi da je sa Jelenom pričala oko 16.42, kada je navodna potraga za pevačicom uveliko trajala – pojašnjava naš sagovornik.

Telefoni porodice Marjanović poslati su na veštačenje po zahtevu Višeg tužilaštva nakon brojnih kontradiktornih izjava svedoka u slučaju ubijene pevačice.

Tužilac je naložio prostorno i vremensko veštačenje mobilnih telefona i poziva Zorana, njegovog oca Vladimira, brata Miloša, ali i nastradale pevačice. Nakon što su oni dostavljeni, pitanje je dana kada će optužnica protiv Marjanovića biti podignuta – kazao je izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Pevačica Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Crvenki u Borči. Duga i opsežna istraga dovela je do hapšenja Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji se u pritvoru nalazi od 15. septembra prošle godine, kao glavni osumnjičeni za ovo ubistvo. Za krivično delo teško ubistvo, za koji se sumnjiči, zaprećena je kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Članovi porodice ćutali

Milica Marjanović, snaja Zorana Marjanovića, iznela je u ponedeljak detalje u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović, a njeno svedočenje je poslednje u nizu saslušanja od početka oktobra prošle godine. Čak 14 svedoka pozvano je u Više javno tužilaštvo u okviru istrage koja se vodi protiv Zorana Marjanovića kako bi ispričali sve šta znaju o 2. aprilu 2016. godine kada je pevačica Jelena Krsmanović, prema verziji njenog supruga koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je ubio svoju ženu, misteriozno nestala. Međutim, samo njih devet ispričalo je šta ima. Članovi porodice Marjanović su ćutali.

Izvor: blic.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link