Pukao mu je film od ženine štrokavosti – pa joj je napisao detaljno uputstvo kako se koristi kupatilo

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Bez obzira na to s kim živite, najveće životne bitke se vode kupatilu

Od mokrih peškira na podu do iskorišćenih rolni toalet papira, deljenje kupatila sa nekim može biti prava noćna mora.

Većina ljudi se uglavnom ugrize za usnu i počisti nered koji je neko drugi napravio i ostavio iza sebe, tajno se nadajući da će ta osoba shvatiti poruku.

Međutim, čini se da je jednom mužu bilo dosta da ignoriše grozne navike svoje žene, pa je odlučio da joj napiše pismo kako to više neće biti tolerisano:

Mojoj dragoj Rozi,

Dušo, možeš da se setiš kada si mi pre 20 dana rekla: „znam da te nerviraju moje navike u kupatilu, ali obećavam da ću se promeniti!“.

Na moju veliku žalost, gotovo ništa se posle toga nije desilo. Zapravo, stvari su postale još gore, toliko gore da sam počeo da patim od sindroma „iznenađenja u kupatilu“.

Mislio sam da je ideja o dva zasebna ormarića dobra jer svako ima svoj, njegov i njen. Zašto je onda moj ormarić postao skladište za tvoju šminku. četkice, karmine i sve ostale stvari koje ti trebaju za tvoju „žensku magiju“?

Imaš 4 fioke, a ja samo jednu. Da li imaš neki poremećaj koji te tera da konstantno vršiš invaziju na moju fioku? Istina, moja je ona na vrhu, ali samo zato kak one bih morao da se saginjem da bih uzeo MOJE stvari. Sećaš se da sam visok preko metar osamdeset i imam dva titanijumska kuka. Savijanje nije najbolja stvar za mene.

Ali hajde da popričamo o sadržaju kupatila i generalnoj higijeni:

1. Pasta za zube: Koliko je prokleto teško staviti čep na tubu kako sledeća osoba koja je koristi, to jest ja, ne bi naišla na osušenu pastu? Da li su nam potrebne odvojene paste za zube!? Da te ne volim toliko, možda bih u iskušenju da saboritam pastu za zube kako bih te naučio lekciju.

2. Preparat za kosu: Imam preparate za kosu, muške preparate – i baš me briga za političku korektnost, to su muški preparati, ali redovno pronalazim otiske tvojih prstiju u njima, apoklopca nigde nema. Onda se sve osuši i moram da šrafcigerom odvajam pastu kao moler.

3. Dezodorans: 2 reči – koristi svoj!

4. Peškiri: Njima je mesto na kukicama, a ne na podu! Za tvoju informaciju, kuka je uređaj koji viri iz zida kako bi na nju mogao da okačiš stvari!

5. Moj žilet: Deda mi je rekao da muškarci nikada ne bi trebalo da dele brijač sa ženom. Pitam se šta bi rekao da zna da nesvesno delim svoj sa tobom?

6. Kanta za prljav veš: Reci mi iskreno, da li veruješ u neku vilu prljavog veša? Zajedno smo 8 godina = 416 nedelja i kanta se prazni jednom nedeljno, to jest, ja je praznim, svake od tih 416 nedelja, a ti?

7. Puštanje vode: Pogledaj u rečniku ako se ne razumeš u vodoinstalaterske stvari i biće ti jasno zašto je važno.

Puno te volim, ali – promeni svoje navike!

Izvor: Telegraf.rs

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram