ZORANOV SAUČESNIK POSTAJE SVEDOK SARADNIK!? On će otkriti kako je i gde pevačica ubijena, KO JE SVE UČESTVOVAO i ko je pomagao u prikrivanju zločina!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

U istrazi se pojavila osoba koja bi mogla da dobije status svedoka-saradnika

Slučaj brutalnog ubistva pevačice Granda Jelene Marjanović, koji je potresao javnost, uskoro će biti rasvetljen! Istraga došla do osobe koja bi mogla do detalja da otkrije kako je i gde Jelena Marjanović usmrćena u zamenu za blažu kaznu.

Naime, u istrazi se pojavila osoba koja bi mogla da dobije status svedoka-saradnika da bi do detalja otkrila kako je i gde pevačica usmrćena, ko je sve učestvovao i ko je pomagao u prikrivanju ovog zločina.

Prema rečima izvora iz istrage, kako prenose beogradski mediji, s potencijalnim svedokom se i dalje pregovara i utvrđuje se koliko zapravo zna o brutalnom ubistvu, kao i koja je bila njegova uloga u zločinu.

Ta osoba je umešana u ubistvo, pa sad pokušava da se spase i izbegne višegodišnju robiju. Mogla bi da dobije status svedoka-saradnika ukoliko nije direktni izvršilac. Iskaz ove osobe bi bio od velike koristi u rasvetljavanju ovog slučaja jer ona očigledno zna previše detalja o samom delu. Na taj način na brutalno ubistvo pevačice konačno bi bila stavljena tačka, a svi saučesnici privedeni pred lice pravde – kaže sagovornik za jedan beogradski medij.

 

Advokat Svetozar Vujačić kaže da posle godinu i po dana od ubistva jedino svedok-saradnik i može da reši ovaj slučaj.

Mogao je da progovori samo neko ko sve zna, neko od pomagača ili saučesnika koji su prikrivali zločin. Da bi neka osoba dobila taj status, neophodno je da istražnim organima da 100 odsto pouzdane informacije. U tom slučaju bi tražio da bude svedok-saradnik, a on onda u dogovoru s tužilaštvom može da bude oslobođen krivične odgovornosti ili da dobije blažu kaznu u zavisnosti od toga koliko bi doprineo rasvetljavanju zločina – objašnjava Vujačić.

On dodaje da je policija na telu ubijene Jelene pronašla DNK za koji se ne zna kome pripada.

Taj trag nije u bazi podataka, i to je problem. Ukoliko bi se taj DNK poklopio s tragovima osobe koja se nudi da bude svedok, a njegov iskaz sa dosad prikupljenim dokazima, onda bi tu sve bilo jasno – kaže advokat Vujačić.

 

Izvor: Espreso.rs

 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram