PRONAĐENA NOVA DNK: Biološki trag na Jeleninom telu pripada jednom osmišljeniku

Pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu u Borči ubila su trojca muškaraća!

Do ovog zaključka došli su policijski inspektori i forenzičari angažovani u istraživanje, pošto su na njunom telu i na mjestu zločina pronašli tri muška DNA traga. Ovo je ujedno, piše Informer, i najvažnija tajna koja tužioca i policija kriju duže od godine i po dana.

Kako se saznaje, jedan od DNA tragova pripada uhapšenom udovcu Zoranu Marjanoviću, drugi pripadaju muškartu čiji je identitet nedavno utvrđen, a treći potpunno nepoznat čoveku.

Nema njih u bazu MUP
Izvor iz istraživanja otkriva da su tragovi DNA trojeće muškaraća nađeni na Jeleninom telu, donjem vešu, na nju razbijeni glave, ali i na trčici u kanalu ispred nasipa u Bori, gdje je 3. april pronašli ŽELENO telo.

Zoranov DNK je utvrđen na Jelenim ćačićima, mobilnom telefonu i na glavi. Na temelju poslednje traga je i uhapšen. Takođe, tragovi blata na njugovim farmerkama su potpunu identične sa njom sa mesta zlocina. Sve to dokazuje da je imao dodira sa Jelenimom smrtnim telom, da je je kobnog dao bio na mestu zlocina – tvrdi Informerov izvor.

Što se tiče DNA, druga dva muškara, nisu bili u policijskom bazu podataka, pa je jedan od novih tekovina nedavno identifikovan kako bi se uspostavili biološki oblici svih potencijalno osamljenika.

Njegov DNK je bio na Jeleninom telu. U pitanju je muškarac koji nije u rodbinskom odnosu sa Zoranom Maranovićem, a njegov identitet čuva u najstrožoj tajnosti. DNK trećeg muškarca je nađen na rastinju u blizini Jeleninog tela, o čemu su saznani tragi njeni krvi. Policija još nije identifikovala – objašnjava sagovornika.

Ovi biološki tragovi, tvrdi on, nedvosmisleno ukazuje na to da sv svaka trijca je bila u dodiru sa lešom.

Iako je Zoran Marjanović zaed jedini osmnjičeni za teško ubistvo svoje supruge, sve je na to da ga ne može popraviti sam. Na temelju DNA tragova se ne može sa sigurnošću tvrditi ko je jesu smrtonosni, ali mogu li učestvovati u bacanju tela u kanalu ispred nasipa i prikrivanja dokaza.

Za godinu i po danu istraživanja, u ovom slucaju prisluškivalo je oko 500 ljudi, a najviše pažnje bilo je usmjereno na roditelja supruge ubijanje pevačice.

Izvor: Informer

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link