PROCURELI SVI DETALJI: Indi je bila zaljubljena u Zorana, na dan Jeleninog ubistva se pojavila i…

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Pevačica Indira Aradinović poznatija kao Indi uskoro bi trebalo da bude saslušana u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33).

Kako saznajemo, Indi bi mogla da svedoči o Zoranovom i Jeleninom bračnom životu iako u poslednjih nekoliko godina nije bila u dobrim odnosima s ubijenom pevačicom „Granda“ – upravo zbog Zorana!

Telo u kanalu

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Indi je ranije bila bliska sa Zoranom i Jelenom, ali se posle žučne svađe s pevačicom, sve dok njeno telo nije nađeno u kanalu u Crvenki, nije pojavljivala u kući Marjanovića u Borči.

– Čim se saznalo za brutalni zločin, Indi je brže-bolje otrčala kod Marjanovića. Pričala je da je ona bila Jelenina dobra prijateljica, što je iskoristila za gostovanje po televizijskim emisijama. Međutim, ubrzo je otkrivena istina. Jeca je pre nekoliko godina izbacila Aradinovićevu iz studija i iz kuće jer je nju i Zorana zatekla u sramnoj situaciji. Nesrećna žena je histerisala i vikala na Indi, reči nije birala. A tek što se bila porodila… Mnogo se potresla i za Indi više nije želela ni da čuje – kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, upravo zbog tih specifičnih okolnosti i odnosa u kojima je Indi bila sa Marjanovićem i njegovom pokojnom ženom, ona se ponovo našla na meti istražitelja. Da se Jelena svađala sa Aradinovićevom, na saslušanju je potvrdila i Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice.

Ludo zaljubljena

– Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se, na primer, zbog Indi. Moj sin Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u Zorana. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega – ispričala je ranije inspektorima Zorica Marjanović.

Dokaz Jecine poruke o Indi

Indi je posle Jelenine smrti gostovala u brojnim emisijama predstavljajući se kao njena najbolja drugarica. Međutim, da nije govorila istinu, pokazuju poruke koje je ubijena pevačica razmenila s prijateljem neposredno pre smrti.

Naime, na portalima se pojavio članak u kojem se zajedno pominju Indi i Jelena, posle čega se pevačica poverila prijatelju i napisala mu da je doživela haos kad je ova snimala pesme kod Zorana u studiju.

– Dobar je tekst, ali ja sam zaboravila da ti kažem da ja i nisam privatno baš u dobrim odnosima sa Indi. Imale smo žešću raspravu u studiju. Pa joj posle pozlilo od muke. Ne želim više da se spominjem u bilo kakvom kontekstu s njom – napisala je Jeca.

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram