ZORAN MARJANOVIĆ SAKRIO ŽILETE U ZATVORU: SAMOUBISTVO bolje od osude, neću da Jana misli da sam MONSTRUM!

Otac Zorana Marjanovića je još pre dve nedelje izjavio da strahuje za život svog sina Zorana Marjanovića, koji se nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Marjanović. Naime, on je izjavio kako se plaši da bi njegov sin mogao da pokuša da izvrši samoubistvo.

Kako piše Star komandirima CZ-a je bilo sumnjivo što Zoran stalno u kantini kupuje brijače, pa su rešili da pretresu njegovu ćeliju.

Zoran se nekoliko dana ponašao čudno i odmah je čuvarima postao sumnjiv. Često je kupovao brijače, pa su ljudi koji rade u kantini odmah slučaj prijavili nadležnima. Nakon dva dana čovek koji čisti ćelije je u korpi našao pokidane brijače, pa je posumnjao da je Zoran iz njih izvukao žilete kojima bi naudio sebi ili nekom drugom. Kada su komandiri pitali Marjanovića šta je planirao sa tim, počeo je da viče na njih, iako je do tada samo ćutao i dodao je „bolje da se ubijem nego da me osude, neću da moja Jana misli da joj je tata monstrum“ – piše Star.

Marjanović je zatim odveden u zatvorsku bolnicu na pregled, a u kantini je naređeno da se Zoranu više ne prodaju brijači, pa će se ubuduće brijati samo u prisustvu dežurnog komandira. Čak će i u šetnju ići u pratnji.

Ćelija je takođe pretraženai uklonjeni su svi tupi predmeti, pertle i slično sa čim bi Zoran mogao naudtiti sebi. Zoranov cimer je izjavio kako nijednog trenutna nije primetio da Zoran želi sebi da naudi jer je uvek smiren i staložen.

Inače Zorana su osim advokata, nekoliko puta posetili otac i brat, ali im je rečeno da mu ne mogu ništa doneti, jer sve potrebno ima u zatvorskoj kantini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link