(VIDEO 18+) ORGIJE POD MASKAMA, ZAKLETVA KRVLJU I TAJNI ČLANOVI: Prvi put je neko sa kamerom ušao u elitni klub gde se poznati prepuštaju sado-mazo igrama! I TO NIJE SVE

Provokativni dokumentarni serijal, koji se upravo prikazuje na Šoutajmu, gledaocu pruža dubinski uvid u najskrivenije delove ekskluzivnog seks kluba na Beverli Hilsu.

Pogled iza kulisa otkriva mnogo toga intrigantnog i uzbudljivog: po prvi put ‘obični ljudi’ mogu videti ostvarenje najdubljih seksualnih fantazija bogatih i slavnih.

Serijal Naked SNCTM ima osam delova, a prva epizoda usresredila se na osnivača kluba Dejmona Lonera i njegovu svitu performera burleske, koji su u svom delovanju inspirisani kultnim filmom ‘Oči širom zatvorene’.

Kao i u filmu, i ovde gledamo mističan spoj erotskog teatra, sado-mazo kostima, fantazija i maskerade.

Establišment Holivuda za članstvo u ovom klubu plaća od 12 do 75.000 dolara godišnje, u zavinosti od paketa usluga na koje su se ‘pretplatili’, a zauzvrat dobijaju priliku da se prepuste ‘najekskluzivnijem, najelitnijem i najerotičnijem seks klubu ikad’.
Loner je klub osnovao prie četiri godine, a na listi gostiju pojavljuju se i neka zvučna imena. Tvrdio je da tamo ulazi i Gvinet Paltru. Ali, danas više ne priča o imenima. Ni on ni njegovo osoblje ne učestvuju u seksualnim aktivnostima, ali, kaže da ‘vole da gledaju’.
Najviše rangirani članovi kluba, grupa koja broji 11 muškaraca i samo jednu ženu, moraju položiti zakletvu u krvi, a imaju među ostalim, specijalne srebrne ogrlice, privatne sobe za seks, a prati ih i poseban seksualni ekspert.
Najniže članarine, s druge strane, omogućavaju učestvovanje na orgijama, i priliku za povezivanje s ostalim članovima ovog elitnog društva. Jedna od najvažnijih stavki članstva u ovom klubu je potpuna zaštita privatnosti: zabranjeno je unošenje mobilnih telefona, a svi članovi su obavezni odmah na ulazu na lice da stave masku.

Izvor: Kurir.rs/Jutarnji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link