Ubedila muža da 365 dana STALNO imaju seks, evo šta joj se dogodilo (foto)

Britanska spisateljica Britani Gibons bila je do skoro jako nesrećna žena.

Nakon što se treći put porodila nije smela da se pogleda u ogledalo. Prestala je da po kući hoda bez odeće, gasila je svetlo kad se presvlači, a supruga je izbegavala.

 

If I ever forget he loves me… I’ll remember he went nude under a toga for me. #CampThrowback

A post shared by Brittany Gibbons (@brittanyherself) on

Posle serije preispitivanja bez rezultata, od prijateljice je dobila savet koji je ovoj pomogao – da ubedi muža da godinu dana NEPRESTANO imaju seks.

“U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Prolazili su meseci i ja sam tome počela da se radujem. Imali smo seks i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja”, napisala je Britani na portalu goodhousekeeping.com.

 

Dodala je kako je ponovo uživala u svom telu i u vođenju ljubavi. Ponovo se šetala gola kad god je to želela, ponosno je izlazila iz kuće sa mužem i decom i u većini slobodnog vremena nije skidala osmeh s lica.

“Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bismo bili srećni u braku. Naučila sam da budem bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži. Nikada se, zapravo, nije radilo o tome da me neko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bih to shvatila”, rekla je Gibons, prenosi 24sata.hr.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link