TEODORA, SESTRA UBIJENE JELENE, UŽIVO NA TV POTVRDILA PISANJE KURIRA: Primetila sam da su Marjanovići promenili pločice i parket u kući posle ubistva

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

BEOGRAD – Primetila sam i ja kad sam bila da su Marjanovići promenili pločice i parket u kući posle ubistva Jelene, ali nisam to povezivala na taj način… sa slučajem… Videla sam i ja u novinama… – izjavila je jutros, uživo na TV, Teodora Krsmanović, sestra od strica svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Time je potvrdila pisanje Kurira o promenama koje su se dogodile u kući Marjanovića posle zločina koji okupira pažnju srpske javnosti.

Ona se uživo telefonom uključila u Jutarnji program TV Pink oštro negirajući da je njena sestra bila u bilo kakvoj vanbračnoj vezi, odnosno tajnoj ljubavnoj vezi s nekakvim tajkunom o kojoj se ovih dana pisalo u beogradskim medijima.

To je stvarno nemoguće i to mogu da potvrdim sa sigurnošću – rekla je Teodora stavljajući tačku na priču o tajkunu.

Ona je naglasila i da, kada je reč o hapšenju Zorana Marjanovića i eventualnom krivcu za ubistvo, porodica Krsmanović smatra da ne treba oni da sude nego državni organi.

– Mi nismo ti koji treba da sudimo, ne želim da komentarišem da li je kriv ili ne – rekla je Teodora.

Na pitanje u kakvim je odnosima s porodicom Marjanović, Teodora je odgovorila u korektnim, pre svega zbog Jane.

Na pitanje da li viđa malu Janu, ćerkicu pokojne Jelene, ona je odgovorila: „Trenutno nemamo nikakav kontakt s malom Janom.“

Na pitanje da li bi preuzela starateljstvo nad malom Janom, Teodora je rekla: Kada bi došlo do toga, preuzeli bismo starateljstvo nad Janom kao da je naše dete, što i jeste… Ona i jeste naša, ali preuranjeno je govoriti o nečemu takvom u ovom trenutku.

Na pitanje da li zna za novu ženu u Zoranovom životu odnosno njegovu novu devojku, sestra od strica pokojne Jelene je rekla da je to videla u novinama, ali da lično ne zna.

Teodora je dodala i da je njena porodica, kada je reč o slučaju, učinila sve što je u njihovoj moći, a na pitanje može li da potvrdi da je Jelenina majka Zorica Krsmanović bila ključni svedok, Teodora je rekla da ne može da iznosi detalje niti da govori o onome o čemu je tužilaštvo obaveštava.

Izvor: Kurir.rs

 

 

 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram