JELENINA SESTRA: Ubijena je mnogo ranije nego što je prijavljeno, neko je simulirao poziv sa nasipa?!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Poslednji put da je neko video živu Jelenu Marjanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak 1. aprila u 17.30 sati, što je istog dana kada je je mogla biti ubijena.

Ovako priča sestra od strica ubijene pevačice Teodora Krsmanović (19) iz Kraljeva.

Ona objašnjava zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih su frapantnih zaključaka došli. Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode

– Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Krsmanovići, familija ubijene pevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gde je njeno telo pronađeno 3. aprila 2016. godine posle oko 20 časova potrage.

– Pričale smo sa forenzičarima koje smo angažovali, oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu – navodi Jelenina sestra. Nju su, prema ovoj verziji, poslednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović u prilikom preuzimanja Jane iz vrtića. – Ona je poslednji put viđena u petak, 1. aprila u 17.30 sati. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri, jer je posle toga niko nije video ni čuo – ističe Teodora koja je odlučna u nameri da rasvetli ubistvo svoje sestre.

Ovo baca senku na navodni razgovor majke i ćerke: navodno, Jelena je, trčeći na nasipu, u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je nakratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala sa pevačicom ili je neko simulirao njen glas.

Kako ističe Teodora, njena porodica anagažovala je Centar za forenzička istraživanja kako bi se došlo do novih dokaza.

– Dogovorili smo se da sve podatke koje sakupimo dostavimo policiji i tužilaštvu, jer nam je bilo bitno da ne postoji sujeta, već da se reši ubistvo – zaključuje mlada sestra ubijene pevačice, sa kojom je bila vrlo bliska.

Izvor: Blic.rs

 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram