TOTALNI OBRT: Jelena ubijena zbog biznismena A.R.! Zoranu pretili ubistvom ćerke ako progovori

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Jelena Krsmanović Marjanović (33), pevačica iz Borče, brutalno je ubijena pre više od godinu dana zbog ljubavnog trougla jer je, navodno, iako u braku sa Zoranom Marjanovićem, dugo bila u vezi sa A. R., poznatim beogradskim biznismenom, saznaje Kurir. Marjanović se tereti za teško ubistvo na svirep način 2. aprila 2016. i određen mu je pritvor do 30 dana.

Zoran Marjanović je uhapšen u petak uveče u porodičnoj kući u Borči. Odmah posle privođenja otac Vladimir je izneo šokatnu tvrdnju da je Jelenin ljubavnik u stvari ubica, a ne njegov sin, i da do sada nisu govorili o njemu jer su se plašili za svoj život. Kako saznajemo, dalja istraga će ići i u smeru toga da je ljubavni trougao možda motiv zločina.

 

Zašto su ćutali

 

Izjava Zoranovog oca je iznenađujuća, jer do sada niko nije spominjao da je Jelena imala ljubavnika. Sve vreme porodica je tvrdila da su se lepo slagali. Zašto su do sada ćutali i krili da ona navodno nije bila vjerna? I zašto tek sada pričaju da su strahovali, naročito za Janu, i da je Zoran bio ucijenjen životom svojih najbližih – priča naš izvor i dodaje:

 

Ipak, istraga, pored najužih članova porodice Marjanović, koja traje mjesecima, usmjerena je i na biznismena A. R. Provjerava se da li je on bio u višemjesečnoj ljubavnoj vezi s Jelenom i da li je možda i A. R., direktno ili preko trećih osoba, pored Zorana, umiješan u ubistvo pjevačice. Takođe se ispituju saznanja da je Jelena, navodno, tražila da se razvede od žene s kojom ima troje djece i da ga je navodno ucjenjivala, kao i kada je Zoran Marjanović saznao da ga žena vara.

 

Naš sagovornik objašnjava da će se ispitati da li su strahovanja Marjanovića za njihovu bezbijednost opravdana.

 

Oni tvrde da su se najviše plašili za malu Janu (6), kćerku Jelene i Zorana, jer je navodno ubica prijetio da će likvidirati i dijete ukoliko se spomene njegova umiješanost u cijeli slučaj. Ipak, sve to mora detaljno da se provjeri, jer je trebalo da Marjanovići odmah prijave sva saznanja o navodnom Jeleninom ljubavniku.

 

Podsjetimo, Vladimir Marjanović je rekao da je hapšenje njegovog sina namješteno i iznio do sada potpuno nepoznate detalje.

 

– Ovo je klasična namještaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je dugo bila u vezi sa oženjenim tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog biznismena da se razvede, a on nije htio i zato ju je i ubio. Molim vas, pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio, plašim se i za Janu – izjavio je tada Vladimir.

Izvor: ekskluziva

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram