Devojka je ušla kod njega ne prvi sastanak, olakšala se, a onda bleda utrčala u sobu

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Jeste li ikada pomislili – šta ako prvi sastanak pođe po zlu? Pa, šta god vam bilo u glavi u tom trenutku, ne može da se poredi sa ovim!

Lijam Smit (24) je student, koji je želeo da nađe devojku preko Tindera. I, našao je! Sve je teklo savršeno te večeri, dok se nisu vratili kod njega na drugu rundu.

– Imali smo predivno veče i uživali u društvu jedno sa drugim… Nakon obroka smo se vratili kod mene kući da otvorimo flašu vina i odgledamo dokumentarac o sajentologiji. Zatim je devojka otišla do toaleta, iz kog se vratila veoma uspaničena sa važnom vesti – navodi ovaj nesrećni muškarac.

Naime, devojka koju je upoznao preko Tindera morala je da ode da obavi veliku nuždu kod njega, ali stvari su se otrgle kontroli.

FOTO: GOFUNDME/LIAM SMYTH / PRIVATNA ARHIVA

– Rekla mi je da se uspaničila, jer voda u WC šolji nije htela da se pusti. Ona je uzela toalet papir, zatim, uhvatila izmet i bacila ga kroz prozor – rekao je Lijam, koji se opravdano uzrujao.

Naravno, bacanje izmeta na ulicu nije baš pristojna stvar.

– Rekao sam joj da ćemo otići napolje, naći izmet i zakopati ga, pretvarajući se da se ništa nije desilo – nadao se Lijam.

Nažalost, ispostavilo se da prozor njegovog toaleta ne gleda na ulicu, niti dvorište, već na uski prolaz od kog je odvojen još jednim duplim prozorom koji se ne otvara.

Cela situacija je bila kao iz zone sumraka – navodi ovaj momak.

On je morao da zamoli ljude iz zgrade da mu pomognu i otišao je po čekić, koji se činio kao jedino rešenje. Međutim, kada se vratio, video je da ga je njegova partnerka preduhitrila.

Ona je, kako kaže, pokušala da gurne ruku, ali je završila i sa zaglavljenom glavom u prozoru.

Na kraju je imao samo jednu mogućnost – da pozove vatrogasce.

Nakon 15 minuta, koliko je devojka visila naglavačke, vatrogasci su uspeli da je osloboda. Nažalost, razbili su ceo prozor, čija je zamena za Lijama bila preskupa.

– Nije da se žalim zbog toga što je moralo da se uradi. Ali, ja sam postdiplomski student i ta cifra je čitav moj mesečni budžet – rekao je Lijam, koji je podigao internet na noge.

On je odlučio da prikupi novac preko stranice GoFundMe i uspeo je u tome! Pomoću donacija je prikupio čak pet puta više novca, a višak odlučio da da u humanitarne svrhe.

FOTO: GOFUNDME/LIAM SMYTH / PRIVATNA ARHIVA

Da stvar bude još luđa, ova priča ima srećan kraj.

– Ona je predivna devojka – ne znam šta će se desiti – ali, jedva čekam da je ponovo vidim – rekao je Lijam za svoju novu poznanicu.

Mi se nadamo da će ovoga puta biti manje problema. U svakom slučaju, sada su spremni na sve!

(mirror.co.uk)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram