PRED SPAVANJE STAVITE OVO POD JEZIK: Zaspaćete za 5 MINUTA, a nećete se buditi narednih 8 sati! Bićete ODUŠEVLJENI! (RECEPT)

Mešavina ovih belih prahova u orgaznimu pred spavanje se ponašaju, kao prirodni sedativ! Smiruje telo i organe i uspavljuju tako, da je telo u stanju mirovanja dok ne bude potpuno odmorno! Šećer i so – ne baš tako popularna kombinacija, ali ako patite od nesanice, za vas može biti i više nego dobra!

U preteranim količinama nije ih zdravo konzumirati, ali umerenim unosom tvrde da ćete postići brojne blagotvorne efekte: jačanje imuniteta, eliminacija glavobolje i nesanice. Povećani nivo serotonina iz ovih supstanci ima izraženo anti-stres dejstvo. Isprobajte sledeći recept.

Potrebni su vam:
– 1 kašičica morske soli
– 5 kašičica smeđeg šećera

Odnos između soli i šećera uvek bi trebao biti 1:5. Pomešajte sastojke i stavite u sterilisanu staklenu teglu.

Upotreba:

Pre odlaska u krevet, uzmite malu količinu mešavine i stavite je ispod jezika. Postepeno će se topiti u ustima. Natrijum iz soli omogućava pravilno disanje ćelija i pospešuje proizvodnju energije.

U međuvremenu, glukoza iz šećera deluje kao pouzdan dodatak energije ćelijama. Pored toga, oba ova sastojka su moćan alat u borbi protiv stresa, koji narušava ravnotežu metabolizma i sprečava opuštanje tokom noći.

Izvor: Bktvnews.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link