Flekicu je odao jedan detalj na koji niko nije odmah obratio pažnju: Osumnjičeni za Kristinino ubistvo „pao“ zbog nepažnje!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Dok je bežao, ispala mu je jedna novčanica od 1.000 dinara, koju je policija pronašla tokom uviđaja – priča izvor iz istrage

Jedan od ključnih dokaza koji su doveli do hapšenja Miloša Srebrića (35) zvanog Flekica, osumnjičenog da je 25. maja na benzinskoj pumi „NIS petrola“ ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20), bio je DNK na novčanici koja mu je ispala prilikom bekstva.

On je od radnika pumpe pod pretnjom pištoljem uzeo 10.000 dinara i pucao devojci u glavu, nakon čega je pobegao.

– Dok je bežao, ispala mu je jedna novčanica od 1.000 dinara, koju je policija pronašla tokom uviđaja. Na njoj je pronađen DNK, a analizom je otkrivena podudarnost koja ne ide u korist Srebrića. Ovo je, svakako pored poligrafskog ispitivanja koje nije prošao i još nekoliko DNK dokaza sa pumpe, još jedan od brojnih dokaza za sumnju da je upravo on počinio ovo brutalno ubistvo – rekao je za beogradske medije izvor upućen u istragu.

Osim ovog dokaza, Srebrića su prepoznale Kristinine kolege po fleci na glavi i specifičnim svetlim očima.

Izvor iz istrage objašnjava zašto je teško bilo naći ubicu.

– Miloš je najverovatnije radio sam i zato smo puna tri meseca tražili ubicu. Ukoliko ih ima više, dođe se lakše do informacije o zločinu. Priveli smo i saslušali na desetine osoba. Trud se na kraju isplatio, jer se krug oko ubice konačno zatvorio.

Kristinin otac Svetislav je obavešten da je osumnjičeni za ubistvo uhvaćen.

– Tri meseca sam čekao i onda me je policija u  petak obavestila da je uhapšen ubica mog deteta. Drago mi je zbog toga i nadam se da će doživotno ostati u zatvoru kako ne bi učinio nešto slično – poručio je Kaplanović koji dodaje da bol za izgubljenim detetom ne prestaje.

– Život ide dalje, mora tako. Ne želim nikome da  proživi ovo kroz šta smo mi prošli, zato mi je drago što je ubica iza rešetaka.

Izvor: Telegraf

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram