NEGIRAO KRIVICU Ovo je osumnjičeni za silovanje komšinice koju je pretukao i IZUJEDAO

Lazaru Lađevcu (20) iz zaječarskog sela Grljan, koji je uhapšen pod sumnjom da je komšinicu Anu L. (19) silovao, pretukao i izujedao po telo, određen je danas pritvor do 30 dana.

Više tužilaštvo u Zaječaru je odmah nakon njegovog saslušanja predložilo da mu se odredi pritvor, što je prihvatio sudija za prethodni postupak začarskog Višeg suda.

Foto: Privatna arhiva Brutalno silovao komšinicu: Lazar Lađevac

Osumnjičeni je, kako saznajemo, na saslušanju pokušao da negira svoju krivicu, a istraga je odmah nastavljena, pa je Tužilaštvo saslušalo i oštećenu devojku.

Lađevac je u subotu, 29. jula, na dan kada je u selu bio veliki sabor, presreo Anu L. i uvukao je u kuću.

Počeo je da je bije, cepa odeću, preti i na kraju ju je silovao. Nesrećna devojka je pokušala da se odbrani, ali ju je on sve jače udarao! U toku silovanja, krvnički ju je izujedao po licu, butinama, stomaku, uz to je sve vreme udarajući – kaže sagovornik „Blica“.

Nasilnik je nakon silovanja svoju komšinicu pustio da ide kući, ali joj je zapretio da će je ubiti ako nešto kaže. Međutim, devojka, sva pretučena, izujedana, iscepane odeće i raščupane kose, odmah je privukla pažnju ukućana koji su je odveli u zaječarsku bolnicu, gde je ginekološkim pregledom potvrđeno nemilosrdno silovanje, a nasilnik je ubrzo uhapšen.

Izvor: Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link