Brat (13) silovao sestru (15) tri dana zaredom: Otac ga prijavio policiji i otkrio sablasne detalje, celo selo zanemelo!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Otac maloletnika je policijskoj stanici u Tetovu prijavio monstruozni čin!

Trinaestogodišnji dečak iz jednog sela blizu Tetova, na zapadu Makedonije, tri dana je silovao svoju dve godine stariju sestru, saopštila je policija.

Monstruozni čin dva sata iza ponoći, policijskoj stanici u Tetovu je prijavio 43-godišnji otac maloletnih dečaka i devojčice.

On je policijskim inspektorima rekao da je njegov sin (13) tri dana zaredom – 13., 14. i 15. juna silovao svoju rođenu sestru (15).

Policija je saopštila da je dečak na silu svlačio svoju sestru, dodirivao je po grudima i celom telu i sa njom imao seksualni odnos.

Njihov otac je policiji rekao da je u sva tri slučaja njegova ćerka pružala otpor, ali se uprkos tome nije mogla suprotstaviti i odbraniti od nasilnog, dve godine mlađeg brata.

Radi zaštite maloletne žrtve, MUP nije saopštio ime tetovskog sela, niti inicijale maloletnika. Policija preduzima mera za potpuno rasčišćavanje ovog morbidnog slučaja.

Izovor: Telegraf

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram