VEČERAS JE PUN MESEC koji donosi sreću i novac – ali MORATE da uradite jednu stvar ako želite da ih privučete u svoj život

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Retrogradna Venera je tokom maja opteretila ljubavni i finansijski život mnogih, mlad Mesec 25. maja doneo je još suza i nepredviđenih događaja, ali čini se da je tom negativnom nizu napokon došao kraj

Astrološka dešavanja donela su brojne probleme, slomljena srca i dugove, ali u isto vreme, to je bilo vreme tansformacije koja počinje punim Mesecom 9. juna.

Ovo je pun Mesec transformacije i oporavljanja od svih problema koji su nas zadesili proteklog meseca.

Sada možemo da očekujemo pozitivnu karmu i evoluciju duše koja će doći zahvaljujući transformaciji i lečenju koje obavite u naredne dve nedelje.

Ovaj pun Mesec je u bliskoj vezi sa punim Mesecom koji nas je obasjao 25. maja i sada možete da ispunite sve ciljeve koje ste tada zacrtali – bilo da su finansije ili ljubav u pitanju.

Kako da dozovete novac

Od drevnih vremena ljudi su vezivali moćnu energiju za pun Mesec koja može da nam pomogne da privučemo novac i sreću.

Ako želite da privučete novac u svoj život, potrebno je da napravite “novčano piće”.

Sipajte vodu u praznu flašu i dok to radite pokušajte da stvorite “sliku novca” u glavi (pronalazite blago, osvajate sedmicu na lotou…). Fiksirajte tu sliku i duboko udahnite.
Prilikom izdaha “izbacite” tu sliku novca iz glave pravo u bocu i ostavite je na prozoru koji je obasjan mesecom na 2 – 3 sata.

Nakon toga odložite flašu ma mračno mesto. Nekoliko puta dnevno uzimajte par gutljaja vode iz flaše i svaki put udišite sliku novca koju ste u nju ubacili.

Izvor: Telegraf

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram