MLADA IZ KRAGUJEVCA ISPRIČALA KAKO SU JE PREVARILI POSLE SVADBE: Jovanina priča je vas šokirati

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostala bez venčanice i 300 evra

Jovana Ž. (34) uz Kragujevca nije ni shvatila da će nakon lepe svadbe doživeti gorko uskustvo u prodaji svoje venčanice. Za haljinu, koja je šivena samo za nju, nije dobila ni dinar, zahvaljujući Internet prevarama.

– Postavila sam posle venčanja oglas na sajtu da prodajem venčanicu, cenu, opis i nekoliko slika. Već sutradan mi je stigla poruka na engleskom jeziku i mejl adresa zainteresovane osobe. Osoba pod nadimkom Madam Titi pitala me je da li je venčanica još dostupna, napisala je da joj je hitno potrebna i da kontakltiram sa njom. Uspostavile smo vezu i tada je počela moja drama – priča Jovana.

Naivna mlada je dobila adresu na koju treba da pošalje venčanicu. Cena je ugovorena – 300 evra. Jovana je poslala broj računa na koji treba da joj se uplati novac. Venčanica je poslata u nemačku, na adresu.

Istog dana stigao mi je mejl iz njene banke sa navodnim transferom, ali da bi obe strane bile sigurne, treba da pošaljem potvrdu da sam poslala venčanicu, pa će i novac biti na mom računu. Ja sam venčanicu poslala i prosledila potvrdu i na njen i na mej banke.

To je bila subota, pa mi je ona rekla da će njena banka kontaktirati samnom u ponedeljak jer je vikend i banka ne radi. U ponedeljak ujutru njena banka mi je joslala mejl u kojem mi je tražila još neke podatke – šta sam poslala za koliko dana stuže paket, da li je novo ili nošeno, moj broj telefona…

U utorak po podne i banka i ona mi šalju poruku da je došlo do greške i da je na moj račun prosleđeno 215 evra više od ugovorene cene i mole me da uplatim novac njenoj rođaki koja će biti u Kanadi nekoliko dana, a ja nisam dobila ništa. Čistu nulu. Osetila sam prevaru, ali kasno. Sutradan sam otišla u poštu da stopiram paket, koji je tada već stigao u Nemačku. Napisali su i zahtev da se paket vrati, ali su dobili odgovor da je Nemačka jedina zemlja koja ne vraća pakete – objašnjava Jovana.

Izvor:Alo/srbijadanas.com

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram