REKA SUZA U „PAROVIMA“ Sina im našli mrvog posle žurke

U sinoćnoj potresnoj epizodi „Ispovesti“ u rijalitiju „Parovi“, gledaoci su čuli tužnu priču.

Jelica i Predrag Stojanović su ispričali kako su od najbogatijih ljudi u sekundi postali najsiromašniji.

Njihov gubitak veći je od svakog kapitala na ovom svetu, njihov sin Marko je u 26 godini, kako oni kažu – nestao!

Kobne noći bio je na žurci, novogodišnjoj, a prema rečima njegovih drugova, kući je došao, ujutru, oko pet.

Njega su pronašli mrtvog u sobi, nakon što ga je drug dovezao posle proslave. Taj isti drug je, kako kažu roditelji, u policiji davao tri različite izjave za tu noć.

Policija nije uspela da razjasni njegovu smrt, bilo je mnogo propusta u istrazi.

– Niko od njegovih drugova danas ne kontaktira sa nama, niti odlazi na njegov grob. Da li su se oni nečega uplašili, mi to ne znamo. Ali čim ne dolaze mi znamo da nešto kriju i nadamo se da će neko da progovori.

– Ja stojim iza toga da je moje dete otrovano, da je nešto sipano u piće! Moje dete nije uzimalo nikakve droge, niti bilo šta slično. Nisu bili ni alkoholičari – rekao je otac.

Njegov drug je rekao da je on svaki dan pio po dve litre vina, mi u to ne verujemo i ne znamo zašto je to rekao, bilo je raznih priča. Ali mi znamo naše dete, nije moglo tek tako da nestane.

Niko ne zna šta se tu noć u diskoteci dogodilo, video nadzor nije skinut. Marko se tu noć žalio drugarima da nije dobro, ali šta je bio razlog niko ne zna. Smrt njihovog sina ostala je nerazjašnjena. Kada su mislili da su korak do istine sve se preokrenulo.

– Inspektor policije je tražio da se nađemo van naše kuće jer je govorio da zna šta se desilo sa našim sinom. Rekao je da može da razjasni smrt našeg sina, ali da to košta. Posle toga nam se nikada nije javio, niti odgovorio na naše pozive.

– Ja sam njemu poverovala, jer je on poznavao našeg Marka i nekoliko puta je spominjao da je bio sa njim u kafiću. Rekao je da nije imao hrabrosti da na dan sahrane uđe i da izjavi saučešće. Hteo je da nam pomogne, ali onda se nikada više nije pojavio kod nas – neutešna je majka.

– Nikada posle toga nismo kontaktirali. Bili smo spremni sve da prodamo samo da dođemo do istine. Nažalost to se nikada nije dogodilo. I dan danas razmišljamo šta je bilo sa našim Markom.

Jelica i Predrag žalili su se jer nije izvršen uviđaj. Čak su i dobili odgovor da je bilo propusta u istrazi i da će zbog toga biti sankcija i da će otpustiti one koji nisu obavljali svoj posao. Na kraju su ih obavestili da je taj slučaj zastareo.

Neutešni roditelji, Foto: print screen

– Hteli smo da angažujemo advokata, tražili smo i dobrog forenzičara da bi saznali šta je trebalo taj dan da se uradi, tada su napisane i krivične prijave, čak i prema drugu koji je tu noć doveo Marka, jer je davao tri različite izjave, pa i prema ostalima koji posle toga nisu obavili svoj posao – rekao je otac i dodao:

– Na kraju su procenili štetu i hteli da nam isplate odštetu za mog sina, pa zar je moguće da to rade, procenjuju koliko moje dete vredi?

Predrag je napomenuo da su dobijali pretnje kao i da im je od nepoznatog lica zapaljena pšenica. Tada je cela ekipa je došla, a kada je njihov sin preminuo, samo dva policajca. Da li je pšenica vrednija od ljudskog života? Pitaju se nesrećni roditelji.

Posle Markove smrti, njihova kuća se bukvalno ispraznila. Od srećne porodice, Jelica je postala tužna žena, a Predrag se povukao u sebe, vreme provodi u tišini i crkvi. S obzirom da su bili imućni, oni su za svog sina sagradili crkvu u kojoj najviše vremena provode.

Izvor: Srbija danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link