Pronađena studentkinja koja je nestala u Beogradu

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

J.L. (26), studentkinja koja je u petak uveče nestala u Beogradu, pronađena je živa i zdrava, potvrdio je za „Blic“ Darko Mirković, muž njene sestre koji je prvi na društvenim mrežama objavio i apel da se ona nađe.

Gde je devojka bila tokom protekla dva dana, gde je pronađena i kako, za sada nije poznato.

– Pronađena je i trenutno smo sa policijom – rekao je Darko za „Blic“.

On nije želeo da otkriva detalje Jeleninog pronalaska.

Studentkinji se svaki trag izgubio u petak oko 23.30 sati, a njena porodica je tek sutradan, u subotu, saznala da je nema i da se noć pre toga nije vratila kući s posla.

Mirković koji je preko Fejsbuka zatražio pomoć u pronalaženju Jelene za „Blic“ je ranije rekao da je devojka poslednji put viđena u kafiću „Angolo“ u Ulici vojvode Šupljikca, u petak oko 23.30 sati.

– Ona je rodom iz Prijepolja. U Beogradu živi sa cimerkom, apsolvent je na Ekonomskom fakultetu, a radi kao konobarica u kafiću „Angolo“. Tu su je gosti i poslednji put videli oko 23.30 sati. Ona je pola sata posle ponoći zatvorila kafić i od tada je niko nije video – rekao je juče Mirković.

On je dodao da se devojka posle posla obično vraćala pešice do Slavije, gde je čekala autobus sa Kanarevo brdo gde je stanovala.

– Tek u subotu oko 17 sati smo saznali da je nema. Tog dana je na poslu trebalo da se pojavi oko 15 sati, ali nije došla. Kolege su je zvale, ali se nije javljala na telefon. Sve vreme je nedostupan – kaže Darko.

Izvor: Blic

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram