BELI MAGOVI I „DOBRE VRAČARE“ – GLEDANJE U BUDUĆNOST: Misliš da si saznao ISTINU – evo u šta si se UPLEO! (VIDEO)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

S obzirom na to da sam vam mnogo puta pričao o raju, o svetiteljima i o anđelima i o tome kako da dobijete pomoć za svoje spasenje, sada ću malo da vam pričam o paklu i o demonima da biste znali protiv koga se to borimo i da bih vas i o tome posavetovao.

U našu kolibu je jednom došao jedan mladi mag sa Tibeta i pričao mi mnogo o svom životu. Otac ga je, kao sasvim malog dečaka od tri godine, poverio jednoj zajednici od trideset magova na Tibetu, kako bi ga uputili u svoju veštinu.

Dostigao je do jedanaestog stepena magijske veštine, a najviši je dvanaesti. Postigavši to u šesnaestoj godini, otišao je sa Tibeta u Švedsku u posetu ocu.

Tamo je slučajno sreo jednog pravoslavnog sveštenika i tražio od njega da razgovaraju. Mladi mag sa Tibeta nije uopšte imao predstavu o tome ni šta znači „pravoslavni sveštenik“.

Sedeli su u sali nekog hotela i razgovarali, a mag je svešteniku počeo da prikazuje neke od svojih veština, samo da bi mu prikazao svoju moć.

Pozvao je demonskog zapovednika Minu i rekao mu: „Hoću vode.“ Podiže se jedna čaša u kuhinji i sama odlazi do slavine, slavina se otvara, čaša se puni vodom, prolazi kroz zatvorena staklena vrata kuhinje i dolazi do maga. On je uze i popi vodu.

Posle toga je svešteniku prikazao, u toj sali, ceo univerzum, nebo i zvezde. Počeo je tako od četvrtog stepena svoje magijske veštine, i napredovao je, prikazujući svoje veštine, sve do jedanaestog. Onda je upitao sveštenika kako mu sve to izgleda. „Bio sam spreman“ pričao mi je, „da ga ubijem ako počne da mi grdi satanu.“ Sveštenik mu, međutim, nije ništa rekao.

Tada mu mladić reče: „Zašto ti meni ne pokažeš šta znaš?“ A sveštenik mu reče: „. Naš Bog je vrlo skroman“ Skine krst koji je nosio oko vrata i stavi mu ga u ruke; „Hajde sada prikaži još nešto“, reče mu. Mladić ponovo pozove Minu, ali Mina je počeo da drhti i nije se usudio da priđe.

Pozove satanu, ali on se ponašao isto: ugledao je krst i nije prilazio. Samo je rekao mladiću da se odmah vrati na Tibet. Tada mladić izgrdi satanu i reče mu: „Sada sam shvatio da je tvoja velika moć, u stvari, velika nemoć.“

Posle toga, dobri sveštenik mu je pričao o svetim mestima, Svetoj Gori i svemu ostalom. Tako mladić ode iz Švedske pravo na goru Sinajsku i u Jerusalim, gde je video Svetu Svetlost.

Odatle je otišao u Ameriku da sve sataniste, koje je poznavao, ubedi da se prizovu pameti – Bog ga je učinio dobrim propovednikom. a odatle je došao na Svetu Goru.

Izvor: Bašta Balkana

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram