VELEOBRT, POLICIJA SPREMA HAPŠENJE! Kamera GSP autobusa snimila UBICU JELENE MARJANOVIĆ!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Policija iznenada dobila novi trag u istrazi ubistva pevačice Granda

Policija je istragu ubistva Jelen Marjanović usmerila ka misterioznom biciklisti koji je 2. aprila 2016, u vreme kada je stradala nesrećna pevačica, viđen na nasipu Crvenka u Borči.

Sumnja se da je biciklista koga je na dan ubistva snimila kamera GSP autobusa ili ubica ili pomagač u ubistvu pevačice.

– Kamera iz autobusa GSP snimila je čoveka na biciklu koji je u vreme ubistva prošao nasipom. Snimak je bio loše rezolucije, pa je trebalo vremena da se „očisti“. On je na sebi imao plavičasto-sivkastu odeću i kapuljaču, a sada se bolje može videti građa te osobe što omogućava upoređivanje sa osumnjičenima – tvrdi izvor blizak istrazi.

Policija prema tvrdnji izvora već ima trag ko bi mogao da bude ubica pošto su veštaci analizirali visinu, oblik tela, obim građe i pokrete. Prema tvrdnji lista Kurir istraga bi ponovo mogla da bude usmerena i ka porodici ubijene pevačice.

– Ne isključuje se mogućnost da je biciklista pomogao u bacanju Jeleninog tela u kanal. Policija je od ranije uzela snimke s kamera u blizini nasipa, jedan je sa jedne porodične kuće, drugi sa prodavnice, a sada se ima i snimak iz autobusa. Ako se otkrije ko je biciklista, to bi mogao da bude krunski dokaz – zaključuje izvor.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram