Zatekla sam ga u štali spuštenih pantalona! Kad sam videla šta radi…

Život mi se zgadio!
Razvedena sam već dve godine, a živim na selu kod brata i snaje. Kao jako mlada udala sam se za svog bivšeg muža i isto tako mlada dobila dete. Bavili smo se poljoprivredom i imali skladan brak, bar sam ja tako mislila.

Naš život je postao rutina vremenom. Sve je bilo tako isto i tako dosadno. Kao mladi par izlazili smo do susednog grada, ali se vremenom i to izgubilo.

Moj muž pored poljoprivrede radi i kao noćni čuvar u jednom skladištu, te je često odsutan, a seks u poslednjih godinu dana braka ne želim ni da pominjem jer ga skoro nije ni bilo. Ipak, ja sam slepo verovala da je naš brak savršen, i sada sa ove distance mi deluje smešno moja naivnost.

Ta noć, kada je sve puklo, i dan danas stoji u mojoj glavi. Jednostavno i posle dve godine ne mogu da dođem sebi i izbrišem scene koje sam videla.

Radio je noćnu smenu tada, i rekao da će ostati duže na poslu. Bila je letnja noć i ja nisam mogla da zaspim. Prevrtala sam se u krevetu, i duboko posle pomoći, mislim da je bilo oko pola dva, odlučila sam da izađem na vazduh, jer je letnja noć na selu nešto najlepše što se može videti.

Pored naše kuće nalazi se komšijina štala u kojoj je čuvao par krava. Taj komšija ni sa kim nije razgovarao u selu, a njegova žena je prava zmijurina koja nas je par puta tužila zbog ograde koja je navodno na njihovom imanju. Ona je sve to i radila, on jadnik i nije bio toliko loš.

Primetila sam da su krave uznemirene, ali kao da sam čula i glasove koji dopiru baš iz štale, jer se u mrtvoj noći sve jasno čuje. Nisam obraćala pažnju jer sam mislila da je ta ženturača oped napravila neki haos. Ipak, ne znam iz kog razloga uputila sam se ka štali.

Kako sam prilazila, sve se jasnije čulo da je neko unutra, čulo se šištanje sena i konstantno skakanje uznemirenih krava. Sa obzirom da nije ograđeno krenula sam direktno ka vratima koja su bila odškrinuta. Sve jasnije sam čula uzdahe. Kao da se neko tuče. Pomislila sam napokon se dozvao pameti i odlučio da nauči pameti svoju ženu aždaju. Ušla sam unutra i videla to.

Moj muž leži u senu spuštenih pantalona, a komšinica potpuno gola sedi na njemu. Ostala sam ukopana. Ceo život mi je prošao kroz glavu u par sekundi, zabavljanje, venčanje, dete, savršen brak u mojoj glavi. Osetila sam mučninu i ispovraćala se na licu mesta.

Foto: Profimedia

Videli su me, ali se nisu ni pomerili. Ni on, čovek koga sam volela, ni zla aspida za koju sam verovala da je svi mrzimo. Život mi se zgadio.

Izustila sam tiho “Ti si najodvratniji gad kog sam ikada upoznala”

Sutradan sam otišla kod brata i nikada se nisam vratila. Srela sam ga par puta u sudu, iako smo selo pored sela i nikada više. Nije imao obraza da me pogleda.

Danas sam možda manje srećna, ali realna žena, koja ima svoj posao i odgaja svoje dete da bude pravi čovek, a ne slabić kao njegov otac.

Izvor: Srbija Danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Share via
Copy link