ŠOKANTNA ISPOVEST BEOGRAĐANKE SA URANKA: Opili su me dim i znoj, upala sam nepoznatom dečku u šator

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ovaj Prvi maj sigurno neću nikad zaboraviti

Ne znam da li zbog prolećne euforije, boravka u nabujaloj prirodi ili rekordno unetog alkohola u tanušni organizam, tek ovaj prvomajski uranak razlikuje se od svih ostalih – po tome što sam imala seks sa nepoznatim likom. Ja sam prava Beograđanka, a on je imao seksi naglasak.

Nije da sam planirala, ali eto, desilo se. Nekako se ispostavilo da su Košutnjak, miris mesa i zvuk muzike koja se meša sa improvizovanih prvomajskih stejdževa, idealna scenografija za sve slobodne devojke spremne na pravu avanturu.

I stvarno, paradoksalno, proslava Međunardonog praznika rada idealan je prilika da se dođe do partnera.

Sve što treba je da ga zamolite da vam pozajmi ćumur. Ili da vam pomogne da raspalite vatru. Možete i da ga pitate da vam sklopi šator. Šta god vam padne na pamet.

Na kraju, od nezaboravnog seksa deli vas samo pronalazak adekvatnog mesta na kojem ćete se znojiti u dvoje.

To je, ujedno i najveći problem, jer čini se da ne postoji slobodan pedalj ovog omiljenog beogradskog izletišta na kojem se dozvoljavaju druge aktivnosti osim roštiljanja, društvenih igara i kolektivnog ispijanja alkohola.

No, za mene je i ovaj korak bio lagan, samo zato što sam upala u pogrešan šator. Pravo liku na ruke. Sedeo je sa lampom i preturao nešto po šatorskoj utrobi, kada je moj upad ispratio zbunjenim izrazom na licu.

Pokušavao je da u moru isprepletenih, usnulih drugara pronađe novu flašu viskija, a da smo već idealan par potvrđeno je prostom činjenicom da sam u rukama već nosila jednu takvu bocu.

Stigla sam u pravi čas. Upoznali smo se, nasmejali nad sudbinom, malo svirali gitaru, a par sati kasnije, pored pljeskavica i viskija, razmenili smo i prve poljupce.

Na pola puta između naših, već odavno utonulih u san ekipa, na početku šumarka, u rastinju, spojila su nam se tela. Oslobođeni svih inhibicija dočekali smo Prvi maj. Možda smo i obradovali nekog voajera, ko će ga znati?

Izvor: Srbija Danas

 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram