Tinejdžer (17) naglo preminuo a roditelji su bili šokirani kad su saznali uzrok! Ovo svi radimo, a smrtonosno je (VIDEO)

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ovo je priča o jednom 17-godišnjem tinejdžeru po imenu Julio Macias Gonzalez. Priča počinje tako što mu je njegova djevojka dala ”ljubavni ugriz” dok su bili zajedno sami. Da, to je zaista romantično za sve vas, ali ta situacija je razlog zašto je Julio mrtav. I nakon što se vratio kući i večerao sa svojom porodicom, odjednom je pao.

Oni su odmah pozvali doktora, ali nisu mogli spasiti mladića. I kako zapravo umro? Pa ljubavni ugriz koji je dobio od djevojke zapravo je doveo do moždanog udara, jer je izazvao krvni ugrušak. Ugrušak je otputovao u njegov mozak i onda se moždani udar dogodio, i njegov život se završio.

Cijela porodica je bila šokirana kada su doktori objasnili kako se udar zapravo desio i oni su bili jako nervozni zbog toga i okrivili su njegovu djevojku, a ona je bila malo starija od Julia. Imala je 24 godine. Međutim, nakon smrti ovog mladića, djevojka je nestala, i nikada nije pronađena.

Izvor:Novi.ba

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram