LOZNIČANIN PRETUKAO NATO PILOTA: Englez se hvalio kako je BOMBARDOVAO JE*ENE SRBE, Rade ga izmlatio!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Lozničanin Rade Stančić juče ujutru u jednom ciriškom kafiću pretukao je engleskog pilota koji se društvu u kafani hvalio kako je bombardovao Srbiju 1999. godine!

Nakon što ga je dobro naučio pameti, Stančić mu je rekao: „Od sada kad god se pogledaš u ogledalo, setićeš se Srba koje si ubijao!“

Ubrzo nakon toga, Stančić je napustio Švajcarsku. Rade je sa prijateljem sedeo za stolom i razgovarao.

– Englez je za susednim stolom bio sa jednim lokalnim političarem, a u jednom trenutku mu je kazao da je bio vojni pilot i kako je sa ponosom pričao da je bombardovao „je*ene Srbe“. U tom trenutku Rade i njegov drugar su prestali da pričaju, jer mu se učinilo da Englez pored njega pominje Srbe i 1999. godinu. Pre toga su bili nasmejani jer su dogovarali posetu nekih srpkih pevača u Švajcarsku. Rade je zaćutao kad je čuo šta Englez priča i načuljio uši – priča izvor iz Ciriha.

Zatim je Stančić ustao i krenuo ka Englezu i njegovom prijatelju.

– Lepo mu se obratio, ljubazno. Izvinio se i rekao da je slučajno čuo priču o bombardovanju Srbije. Kada je Englez potvrdio, Rade mu je rekao da će dobro zapamtiti Srbe. Počeo je da ga udara šakama, a zatim je zgrabio staklenu posudu za šećer, pa je i njom udario Britanca. Bivši pilot je bio sav krvav, a njegov prijatelj je prizor gledao u šoku – kaže očevidac.

Foto: Profimedia

Avijatičar NATO pakta je, prema njegovim rečima, zapomagao i urlao od bolova, ali niko u kafiću nije smeo da se umeša u tuču.

– Tad mu je Rade rekao: „Kad god se budeš pogledao u ogledalo, setićeš se svih Srba i nedužne dece koju si pobio“ – navodi sagovornik.

Nakon toga Stančić je izašao iz kafića i pobegao. Informer nezvanično saznaje da je odmah potom napustio Švajcarsku. Englez je sa brojnim podlivima i rasekotinama završio u bolnici.

Izvor: Kurir

 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram