DESILO SE ČUDO, CEO SVET PRIČA O HRABROJ SRPKINJI! Danijela Kovačević se probudila iz kome posle 7 GODINA!

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Za dalji oporavak i terapije potrebno je da se skupi 50.000 evra.Danijela Kovačević, Srpkinja koja je pala u komu posle rođenja ćerke Marije 2009. godine, probudila se posle sedam godina patnje i užasnih muka kroz koje je prolazila njena porodica!

Podsetimo, srpski mediji su mnogo puta pisali o ovom slučaju: skupljan je novac za Danijelino lečenje. Ona nikog nije prepoznavala, niti se pomerala, posle sepse koju je dobila posle porođaja.

Za sve ovo vreme, njena ćerkica Marija odrastala je faktički bez majke, ali je svom dušom bila uz nju: Svakog dana je za svoju mamu Danijelu pripremala po jedan crtež ili joj je nešto pevala i recitovala, u nadi da će joj se najveći san u životu ostvariti i da će se njena mama jednog dana probuditi.

Prema pisanju Daily Maila, Danijela je sada zaprepastila lekare u Nemačkoj, gde se lečila u poslednje vreme, i počela je da se budi iz kome!

Ovo je manji napredak, ali Danijela je mnogo bolje nego ranije – kaže njen otac Đorđe Kovačević. Nabacila je težinu, svesnija je i življa. Reaguje, smeje se i ljuti se.

Lekari u klinici za rehabilitaciju u Pforzhajmu u Nemačkoj kažu da je Danijela napredovala dotle da može da drži tablet i olovku u ruci, može da sedi i da prati razgovore.

Ovaj uspeh je plod dugogodišnjeg rada, fizikalne i terapije govora, koje stimulišu funkcije mozga.

Ipak, ova privatna terapija je veoma skupa, i njena porodica pokušava da skupi donacije koje bi im olakšale finansijski teret.

Njima je urgentno potrebno 50.000 evra kako bi se terapija nastavila.

Terapija od 3 meseca je kratka – kaže otac Dragan. – Čovek polomi ruku, pa se oporavlja duže od 3 meseca. Ovo je kao da učite malo dete da radi neke stvari. Toliko se radilo s njom. Hodala je 800 metara, to je za nju veliki uspeh.

Rođaci su nedavno počeli da skupljanjem priloga za Danijelu, ali misle da to neće biti dovoljno. Organizovali su takmičenje u tekvondu i sav skupljen novac otišao je na lečenje Danijele. Dali su 10.000 evra, ali potrebno je još 50.000.

UPLATE ZA DANIJELU KOVAČEVIĆ
Za SRBIJU ŽIRO-RAČUN: 220-2930000020979-08 na ime Kovačević Danijela, kod ProCredit Bank A.D.

DEVIZNI ŽIRO-RAČUN
Danijela D. Kovacevic (2010992715181)
Kralja Petra I 76/9, 22320 Indjija
IBAN: RS35 2202 9300 0002 0979 08
ProCredit Bank A.D.
Milutina Milankovica 17 11070 New Belgrade,Republic of Serbia
SWIFT:PRCBRSBG

WESTERN UNION na ime Danijelinog tate – Djordje Kovacevic
Zarka Zrenjanina 16,22320 Indjija- kontakt telefon: 064- 686-5497
22320 Indjija – kontakt telefon: 064- 686-5497.
Danijelina mama -Draskovic VesnaKralja Petra I 76/9 22320 Indjija Kontakt telefon 063 523 270

Paypal za Danijelu!
Vase uplate preko „PAY-PAL“ za pomoc Danijeli Kovacevic
Preko elektronske poste LIDIJA7802@YAHOO.IT

Izvor:Espreso.rs

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

4 thoughts on “DESILO SE ČUDO, CEO SVET PRIČA O HRABROJ SRPKINJI! Danijela Kovačević se probudila iz kome posle 7 GODINA!

  1. DRAGI MOLIMO VAS,DA NAMA MALO VIŠE PRESTAVITE DANIJELO KOVAČEVIĆ ZA KOJO BOLES TO IDE I SMO PRIPREMANI UPOMOČ.

  2. MI SMO PRIPREMANI JI UPOMOČI SAMO BREZ VAŠE GRAĐANKE KATARINE.Š.KOJI VODI NEKO EMISIJO I JE VODITELJICA VISOKE MEDIJE.SAMO TO NIJE ISTINA ONA NAS JE JAKO POVREDILA.ZAŠTO SAD ONA TRAŽI POMOČ ZA DRUGOGA ČE BI BACILA HUMANITARNO POMOČ.MOLIMO VAS BUDITE MALO U PAŽNJI ŠTA PIŠETE I SKOM IMATE POSLA.ONA NAS JE JAKO POVREDILA I TO OBA DVA BRATA.DANAS SU U VLADI NA TEMI HUMANITARNA POMOČ SE BACA.SAD NEKA OBLAST SRBIJE TO RASTOMAČI.MI HOČEMO OD DANAS NAPRET SVA OBVEŠČANJE ZAŠTO SE IDE.PUNI POZDRAV NAŠI SRBIJI

  3. danas sam govorijo sa dr.zvonko i njegovem bratu sad so izašli iz beograda sutra če vas zvati toliko u tome nemojte biti ljuti.puni pozdrav iz slovenije

  4. danas sam govorijo sa dr.zvonko i njegovem bratu sad so izašli iz beograda sutra če vas zvati toliko u tome nemojte biti ljuti.puni pozdrav iz slovenije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram