GODINA BEZ VELIKANA MILENA DRAVIĆ poslala CVEĆE na GAGIN grob po dečaku čija priča će vas rasplakati

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Milena Dravić zbog bolesti nije uspela da poseti grob svog supruga. Cveće je poslala, i to po dečaku čija priča će vas rastužiti.

Velikan jugoslovenskog glumištam kulturna ikona Dragan Nikolić preminuo je na današnji dan, pre tačno godinu dana, u 72. godini života.

Ta godina mnogima je bila kao čitav vek, a pre svega njegovoj Mileni sa kojom je Gaga proveo 45 godina života. Milena se nakon njegove smrti povukla, a zbog lošeg zdravstvenog stanja nije prisustvovala ni predstavljanju umetničke biografije svog supruga pod nazivom “Gospodin Mangup” koja je predstavljena u četvrtak 9. marta, u beogradskom “Ateljeu 212″.

Zbog bolesti, Milena nije imala snage ni da danas, na godišnjicu svog Dragana, poseti njegov grob. Mi smo otišli tamo, a odmah za nama stigao je i dečak koji nam se predstavio kao Dejan. Dejan je Milenin komšija, sa Vračara, koji je doneo svoj, ali i Milenin buket cveća.

Kako je rekao, Milena nije dobro, pa je on došao umesto nje. Skromni dečak istakao je da je voleo Gagu, da im nedostaje i da Milena posle njega nije ista.

Dejan je danas napunio 18 godina. Simbolično, kako je rekao, baš na današnji dan. Dejan nema roditelje, živi sam. On posećuje Milenu i ponekad joj, kako nam je rekao, “skokne do radnje”. Inače, Dejan je na vazu za cveće zalepio grb “Crvene zvezde”, s obzirom na to da je Gaga bio vatreni Delija.

Kako je rekao skromni dečak koji nije želeo da se fotografiše, “obožavao je kada mu donesem neki njihov dres”…

Izvor:  balkanuzivo

 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram