USKORO POČINJE NAJBRUTALNIJI REALITY SHOW IKAD: ‘Sve je dozvoljeno, tuča, ubijanje i silovanje’

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Autori ruskog realiti shova najavili su da ništa neće braniti takmičarima koji će se u Sibiru boriti ne samo za milionski iznos već i za goli život.

Snimanje će trajati devet meseci, a takmičari će biti naoružani samo noževima te jednim kompletom tople odeće. Očekuje se da će se hraniti ribom i mesom životinja koje sami ubiju. Nagrada za one koji izdrže (ili je bolje reći prežive?) Do kraja šoua iznosi 1,6 miliona dolara.

Autori realitija najavili su da će biti dozvoljeno baš sve.
„Nećemo se mešati niti u slučaju ubistva ili silovanja. Takmičari su potpisali ugovor u kojem pristaju da se izlože takvom riziku. Takođe pristaju da, učine li nešto takvo, mogu biti uhapšen „, rekao je autor shova, milioner Jevgenij Pjatkovski, prenosi Net.hr.

Iz produkcije poručuju da neće ni na koji način restriktirati seks među takmičarima, niti snositi odgovornost za eventualne trudnoće takmičarki.
Najluđe od svega je to što su kandidati morali da plate 160.000 dolara kako bi se uopšte mogli takmičiti.

Ukoliko im u shovu bude prenaporno i odluče odustati, moći će stisnuti ‘dugme za paniku’ te će biti spaseni, no neće se moći vratiti u igru.
Među takmičarima, navedeni su glumica, vozačica odnosno ‘profesionalna plavuša’, trenerica plivanja, agent za nekretnine te sportista i bivši vojnik iz Južne Koreje.

 

Molimo Vas lajkujte i šerujte nas na:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
Instagram