ZNAM KO JE BACIO KLETVU NA JELENINU PORODICU: Rođaka Krsmanovića otkriva zastrašujuću tajnu!

Krsmanoviće koji su živeli u Novom Pazaru davno je prokleo Turčin, kletva počela da se ispunjava poslednjih godina, kada je Jeleni umro otac, a u međuvremenu su preminula ili ubijena još četiri člana, kaže očajna rođaka

BEOGRAD – Na porodicu ubijene Jelene Krsmanović Marjanović bačena je kletva. Ona je počela da se ispunjava u poslednjih nekoliko godina, kada je najpre umro njen otac, a u međuvremenu su preminula ili ubijena još četiri člana. Znam ko ih je prokleo i strahujem da se ova crna serija neće zaustaviti.

Loading...

Ovako za Kurir nastavlja ispovest bliska rođaka porodice ubijene pevačice iz Borče, koja se u petak pojavila na godišnjem pomenu Zorici Krsmanović, Jeleninoj majci.

Porodična agonija

– Kada se setim šta su mi još od detinjstva pričali stariji i kada je naša porodica poslednjih godina počela da nestaje, postalo mi je jasno da je strašna kletva počela da se ispunjava. Krsmanovići i ostali naši rođaci su iz okoline Novog Pazara. Još u vreme Turaka navodno se jedan od mojih rođaka veoma zamerio lokalnom turskom moćniku, koji je rekao da će učiniti sve da mu se osveti i da njegova porodica bude zbrisana. Prokleo nas je sve. To je bilo davno, ali, kako sam čula, kletva može da traje i šest generacija i nikada se ne zna kada će početi serija nesrećnih događaja – priča naša sagovornica.

Ona dodaje da se ovo prokletstvo s vremenom zaboravilo, ali da su stariji članovi porodice znali da na to i podsete.

– Sećam se da se ta kletva pominjala, ali niko na to nije obraćao pažnju jer je vreme prolazilo i dolazile su nove generacije. Nažalost, sve se izgleda slomilo na nesrećnoj Jeleni. Najpre je ostala bez oca, koji se namučio zbog teške bolesti, a on joj je bio važan oslonac. Potom je zbog bolesti preminuo i njegov brat, Jelenin voljeni stric. Jelena se jedva oporavila, počela je da peva tri godine posle očeve smrti, udala se i dobila ćerku, ali je njena majka Zorica obolela od raka. Usledili su meseci neizvesnosti i brige – priča ova očajna žena.

Za porodicu, međutim, slede još teži dani. Jelena je ubijena u aprilu 2016, u maju je preminula njena baka Pelagija, a u oktobru iste godine od bolesti i tuge za ćerkom i majka Zorica.

– U agoniji smo više od godinu dana. Ostali smo bez još tri člana porodice, a najstrašnije je što su sve vreme mediji bukvalno opsedali kuće Marjanovića i Krsmanovića jer ubica nije bio pronađen – kaže naša sagovornica i dodaje:
Kao da smo prokleti
-Zamislite kako se osećamo sve ovo vreme, mnogi od nas su govorili: „Šta nam se ovo dešava, kao da smo prokleti“. I zaista, kao da nesreći nema kraja ni posle Jelenine smrti jer misterija oko ubice još nije rešena. Najveća žrtva svega jeste mala Jana, njen život je već sada uništen, bez obzira na to da li su Marjanovići krivi ili ne. Ostala je bez majke i obeležena za sva vremena. Ipak, strahujem da ovo nije kraj, da kletva još nije ispunjena. Plašim se da ne bude još žrtava.

Tužno podsećanje

DANAS 18 MESECI OD NESTANKA

Na današnji dan pre 18 meseci nestala je Jelena Krsmanović Marjanović (33). Ona je, prema priči supruga Zorana, 2. aprila 2016. otišla da trči na nasip u Borči i tada joj se gubi trag. Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu pored nasipa. Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog ubistva supruge.

Tražila spas

NI SVEKRVA JOJ NIJE POMOGLA

Rođaka Krsmanovića kaže da je navodno čula da je Jelena molila svekrvu Zoricu Marjanović da skine ovu kletvu.

– Jelena je posle smrti oca i strica, kao i teške bolesti majke i ostalih problema koji su je zadesili, potražila pomoć i od Zoranove majke. Međutim, ona nije mogla da joj pomogne jer se bavi bioenergijom, a ne skidanjem kletvi ili crne magije – kaže naša sagovornica.

Kletva

DABOGDA TI…

– nastala u davna vremena kada se verovalo u magičnu moć reči

– kletva je uvek vezana za neku osvetu, ona mora da bude nabijena emocijama

– bačena kletva važi do šestog kolena i tek sedmo ne oseća posledice

– kletve se ispunjavaju ukoliko imaju veliki energetski potencijal

– osnovni podsticaj je proklinjanje nekoga sa željom da mu se nešto neprijatno desi u dužem vremenskom periodu

 

Izvor: Kurir

 

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *