Žena iz Kostolca umirala je od raka, a kao poslednju želju tražila je se*s sa frizerom iz Požarevca…

Pojedini muževi na društvenim mrežama komentarisali su dogodovštine Denisa Napasti nesvesni da su upravo i njihove žene bile s njim

Miloša Stojkovića (26), zvanog Denis Napast više od 60 žena, mahom starijih i udatih, plaćalo je za seksualne usluge, nezadovoljne svojom bračnom posteljom. Mnogi gnevni muževi zato su omrzli ovog Požarevljanina, ali među njima su oni i donekle zahvalni.

Ma koliko delovalo neverovatno nisu ni sve žene iz Požarevca i okoline varale muževe ili da su oni žmurili na jedno oko. Stizalo je i puno podrške, ispričali su Miloševi prijatelji za „Telegraf“.

Loading...

Jednoj od žena sa spiska Denis Napast, kako mu je jedna od žena dala nadimak, ispunio je čak i poslednju želju. Kada je jedna Kostolčanka, koju je ubijao rak rekla šta želi da uradi pre smrti naišla je na razumevanje supruga.

Ako te to čini srećnom… Malo ti je ostalo, proživi kako treba – bio je pun razumevanja njen partner, a onda je pustio na kratak izlet.

Ne sumnjaju u svoje žene

A jedan deo njih – nije ni svestan svoje muke! Pa još i udara po sebi, a „pojma nema“.

Kako smo saznali, nekoliko prevarenih muževa komentarisalo je vest osuđujući i Požarevljanina i neverne žene, ne znajući da su baš njihove supruge posećivale, inače ženskog frizera, Miloša koji je odrađivao „bračne“ dužnosti po ceni od 50 do 100 evra.

Imena njihovih partnerki mogla bi da se nađu na spisku koji je Stojković uredno vodio. Upisane su sve mušterije starije od 40 godina, dok je najstarija ušla u sedmu deceniju.

Pušten iz pritvora

Frizer je razradio je unosan posao, ali šta se zbivalo u njegova četiri zida razotkrilo se kada su ga pojedine žene ispalile za pare. Pripretio im je u porukama, a one su ga prijavile policiji koja ga je uhapsila zbog seksualnog uzenemiravanja, misleći da će tako proći da ne plate.

Ipak, to im se obilo o glavu kada je u istrazi otkrivena kompletna prepiska sa ženama koje su Milošu doborovljno slale nage fotografije i inicirale seks sa njim.

Stojković je pušten iz pritvora posle saslušanja žena koje su ga prijavile. Kako saznajemo, postoje mnoge nepodudarnosti iz izjava datoj policajcima, i na saslušanju u tužilaštvu.

Izvorr:  

Post Author: Kragujevčani

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *